2777
2789
عنوان

بورسیه قلم چی

103 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها من صبح  فرم پر کردم برا بورسیه 

بهم زنگ زدن گفتن تایید شده  ولی الان نمیدونم چجوری وارد سایت بشم ؟کد ملیمو میزنم میگه معتبر نیس کسی تجریه ایی داره؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنگ بزن نمایندگی بگو منم ثبت نام کرده بودم انگار اسمم تو لیست ثبت نشده بود سه تا آزمون اولو الکی از ...

واییی باشهه مرسی

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
وقتی زنگ میزنن میپرسن مثلا وضع مالیو اینارو باید با مدرک باشه؟

نه اصلا مدرک نمیخواد فقط پرسیدن منم گفتم هیچی نمی‌خوان 

سلام عزیزم شب بخیرزنگ بزنن بگن تایید شده تمومه تو بورسیه شدی.کد ملی بزنی شمارنده رو میاره براتبعدم ...

مرسی عزیزم💗

چی گفتی باید حتما تحت کمیته ای چیزی بود؟

نه اصلا من خودم تحت پوشش کمینه و اینا نیستم 

فقط درآمد رو پرسید و اینکه چقدر کرایه خونه میدید و ایناا همین بعدش گفت تایید کردم بورسیه رو 

بازم سوالی داشتی درخواست بده راهنماییت کنم💞