2777
2789
عنوان

دنبال شوهر نباشید پسرا پول ازدواج ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اینطوری جاافتاده که دختر برا پول ازدواج میکنه؟؟

پس دقیقا جذب چیه یک مرد باید بشیم؟ چشم و ابروش؟ قدرت یک مرد به پولشه اینکه چقدر بتونه راحتی خلق کنه!!! توی طبیعت یک مرد هست تامین کردن و محافظت کردن وگرنه که مردونگی نیست

کی یه عده میخان بفهمن ازدواج یه نیاز روحیه نه بده بستون بین دوتا خونواده

بده و بستون نیست

ولی ازدواج یه حداقلی هایی میخواد

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
پس دقیقا جذب چیه یک مرد باید بشیم؟ چشم و ابروش؟ قدرت یک مرد به پولشه اینکه چقدر بتونه راحتی خلق کنه! ...

وااای اصلا باورم نمیشه دیدگاهتون به ازدواج این باشه 

هیشکی تو خونه پدرش ازگشنگی نمرده که لنگ نون خونه شوعر باشه 

...
اویزون.نباشیم# ب جیب شوهراونم یه انسانهیه دونه جون بیشتر ندارهک بخواد ب خاطر زنش،جون های متفاوت بِک ...

کسی آویزون نیست

متوجه منظورم نشدید

پس چراشوهر من هیچی نداشت با یه بابای فقیر که هشت تا بچه داشتخودش زندگیشو ساخت

یه زمانی بله.....

الان ۲ نفر باید کار کنن شکم یه نفر رو سیر کنه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

تو این زمونه دختر و پسر باید همکاری کنن و هر دو فکر اقتصادی داشته باشن ،دختر اگه سر کار نمیره تو خونه میتونه فکری کنه یا سرمایه گذاری کنه مثلا با طلا ، کار انلاین کنه یا حتی مدیریت و خلاقیت مالی تو خونه داشته باشه

واقعا مغز هر دوشون باید کار کنه من تو اطرافم میبینم خانواده های موفق اونایی هستن که زن و مرد هر دو جنبیدن

با دست رو دست گذاشتن چیزی پیش نمیره ، تنها هم نمیشه موند ، اون سختی کشیدن و ساختن از تنهایی خیلی بهتره چون انگیزه میده

عجب 
تو این زمونه دختر و پسر باید همکاری کنن و هر دو فکر اقتصادی داشته باشن ،دختر اگه سر کار نمیره تو خون ...

بله درسته

زن و مرد باید با هم کار کنن

ولی برای تشکیل زندگی یه سرمایه ای لازمه

مراسم عروسی و عقد، لباس عروس و ماشین و خونه

همش پول میخواد.

واسه همین پسرا از ازدواج و قبول مسئولیت هاش وحشت دارن

وااای اصلا باورم نمیشه دیدگاهتون به ازدواج این باشه هیشکی تو خونه پدرش ازگشنگی نمرده که لنگ نون خونه ...

من نگفتم ما لنگ هستیم😐 اینها وظیفه یک مرده توی طبیعشه 

راجب انرژی مردانه و زنانه مطالعه بفرمایید