2777
2789
عنوان

دنبال شوهر نباشید پسرا پول ازدواج ندارن

| مشاهده متن کامل بحث + 798 بازدید | 51 پست
بله درستهزن و مرد باید با هم کار کننولی برای تشکیل زندگی یه سرمایه ای لازمهمراسم عروسی و عقد، لباس ع ...

پسر واقعا باید عاشق باشه که زندگی تشکیل بده

چون توی جامعه الان که خیلی راحت میتونن هر چیزی رو تجربه کنن و در اختیار داشته باشن و همچی براشون اسون مهیاست کمتر کسی به فکر این میوفته که اونهمه خرج کنه برای تشکیل زندگی وقتی همچی همینطوری در اختیارشه

پس چراشوهر من هیچی نداشت با یه بابای فقیر که هشت تا بچه داشتخودش زندگیشو ساخت

نه حرف شمارو قبول دارم نه حرف صاحب تاپیک رو شوهر شما موقعی زن گرفته که انقدر تورم نبوده حتما وگرنه من جون بکنم حقوق یکسالمو جمع کنم مثلا پراید بخرم تا بشه 200 ملیون پولم پراید میشه 400 ملیون مثلا! البته شمارو نمیدونم اگه مال دوره احمدی نژاد یا خاتمی. باشینو میگما نه منی که جونیم افتاد تو دولت رییسی و تورماش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله درستهزن و مرد باید با هم کار کننولی برای تشکیل زندگی یه سرمایه ای لازمهمراسم عروسی و عقد، لباس ع ...

بله سرمایه لازمه ، ولی اون مراسم و غیره رو باید کم کرد و راه اومد ، ما الان تو فامیل فقط یه شب عروسی داریم و یه عقد تو محضر و یه خواستگاری رسمی ساده که انگشتر میبرن ، از بعد کرونا اینطوری شده ، تعداد مهمونامون به حداقل ممکن رسیده ، من عروسی پسرداییم دعوت نبودم ناراحتم نیستم خداروشکر الان بچه هم داره مهم اینه سرزندگیشه با عشقش حالا من و فلانی نباشیم هیچ اتفاقی نمی افته

واقعیتش باید خیلی چیزا تعدیل بشه

عجب 
بله سرمایه لازمه ، ولی اون مراسم و غیره رو باید کم کرد و راه اومد ، ما الان تو فامیل فقط یه شب عروسی ...

حرفتون کاملا درسته.

اخراج افاغنه مطالبه ملی. افغانی متجاوز باید برگرده کشور خودش
نه حرف شمارو قبول دارم نه حرف صاحب تاپیک رو شوهر شما موقعی زن گرفته که انقدر تورم نبوده حتما وگرنه م ...

البته بهتره بگیم ریشه ی بسیاری از تورم ها و بدبختی ها از دوره ی روحانی شروع شد. 

رئیسی اومد خیلی از زیرساخت ها رو درست کرد ولی متأسفانه پر کشید و رفت.