2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

😂 داخل چت روم مجازی
از روز اول حس میکردم متفاوته
ولی به یه روز هم چت کردنمون نکشید..منطقی کنار کشیدیم

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

در یک نگااااااه اول تو کافه نگاهمون بهم گره خورد چند ثانیه زمان ایستاد و عاشق هم شدیم اما یک عشق اشتبااااه پنج ماه همه چی تموم شده و ما همچنان همدیگر تعقیب می‌کنیم دورادور 🤣🤣🤣

قانون بقا در این جهان 👈🏻قانون جنگل😑نیست.انسان متعهد به قانونی فراتر از (صرفا برای زنده ماندن)است.یگانه قانون بقا برای آدمیزادی که می خواهد انسان شود،حفاظت از خود و مسئولیت پذیری اول در مقابل خویشتن و سپس احترام به حقوق دیگران است. 

مجازی اشنا شدیم بعد من تاحالا قرار نذاشته بودم با کسی با اصرار اون و پیچوندن خانواده رفتیم بیرون و من اولین دیت عمرمو تجربه کردم و خیلییییییی مهربون و جنتلمن بود

بعدا طی گذر زمان عاشقش شدم و هنوزم باهمیم بعد ۹ ماه و داریم جهازمونو میخریم

💄👛I'm just a girl👄💅🏻

یک دختر سرکش بودم که همه از دستم عاصی بودن  بابام عاجز شده بود از دستم 

گفت دخترم دیگه بزرگ شدی نظرت چیه ازدواج کنی گفتم مورد بدرد بخوری ببینم حله 

خلاصه که بابام گفت یک نفر میخوادت بچه خوبیه 

ببین میخویش گفتم باش باهم آشنا شدیم خواستمش الان هم زنشم عاشقش نیستم ولی دوسش دارم خیلی 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿