2777
2789

خسته شدم وضع مالیمون بد نیست ولی جالب نیست سرکار میرم ولی باز اونی که میخوام نمیشه.خواستگار پولدار میاد اونم درست حسابی نیست. هر چی میکشم از بابام میکشه نه کار میکنه و نه عرضه داره مثله آدم زندگی کنه.از خدا هم هر چی میخوام برعکس میده بهم یا میده ولی خون به جیگرم میکنه.

خسته شدم از این موقعیتی که دارم چیکار کنم به نظرتون؟

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اونا که امیدی نیست ، لااقل خودت تلاش کن ، پول دربیار به خودتم برس

ظاهرم اوکیه ولی این خانواده همه چیو خراب میکنن

- خدآیا به رسم بندگی شکرت♥️ خدآیا در جواب تمام دردها و سختی هایی که دادی میگم( اینا حق من نبود💔) 

هیچ خواستگاری درست حسابی نیست همیشه چند جنبه منفی دارن مگه اینکه خیلی شانس داشته باشی درست حسابی بیاد

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

بیخیال بابا ۱۸سالنع🧐

هرا در تصور یونانیان باستان، یک زن زیبا، مجلل و با‌شکوه بود که با تاج و لباس‌های فخیم پوشیده بود. او نماد حفظ نظم و قانون در جامعه بود و به خصوص حامی حقوق زنان محسوب می‌شد. هرا همچنین مسئول حفظ سلامت و شادابی زنان در دوران بارداری و زایمان بود.💖

هیچ خواستگاری درست حسابی نیست همیشه چند جنبه منفی دارن مگه اینکه خیلی شانس داشته باشی درست حسابی بیا ...

پاسوز خانوادم شدم 

پاسوز خانوادم شدم

نه اونایی که خانواده درست حسابی دارن هم خواستگاراشون درپیته

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
بیخیال بابا ۱۸سالنع🧐

انگار ۴۰ سالمه،یک دهم سختیای منو هم سن و سالام نکشیدن

ظاهرم اوکیه ولی این خانواده همه چیو خراب میکنن

میدونم. منم خانواده و مخصوصا بابای خوبی نداشتم و متاسفانه ازدواج اصلا خوبی هم نکردم. بدیش این بود اینقدر تو اون سن حساس پر از عقده و کمبود بودم درسم رو ول کردم تا کار کنم و حداقل ها رو بتونم بخرم واسه خودم. شغل های بی آینده مث فروشندگی و اینها . حالا بعد از اینهمه سال نه بیمه ای دارم از خودم ، نه بچه ای نه تحصیلات و شغل خوبی

میدونم. منم خانواده و مخصوصا بابای خوبی نداشتم و متاسفانه ازدواج اصلا خوبی هم نکردم. بدیش این بود ای ...

تو سختی و کاری که میکردم درس خوندن ولی رشته ای که میخواستم قبول نشدم میخوام ازاد برم فعلا پول ندارم عین ادم ۴۰ ساله ها درگیرم با زندگی

تاپیک قبلیتو خوندماسکرین پیامای خواهرشو فرستادی واسه خواستگارت؟چقد پول پول میکرد دختره مشخصه بی اصل ...

امروز مزاحم نشده پسره اگه بشه میفرستم براش

یکی که پول داره جنبش نداره هی خدا