2777
2789
عنوان

ارتباط خواهر و برادر

130 بازدید | 14 پست

سلام خانوما 

شما بعد ازدواج با خانواده خودتون خواهر و برادر چقدر ارتباط دارید 

چرا از وقتی ازدواج کردم خواهر و برادرم‌ دیگ دوستم ندارن 

این چه رسمیه 

تا ازدواج میکنیم میشیم رقیب هم خوشی ما میشه ناخوشی اونا 

دلم خیلی گرفته همش گریه دارم خدایا خودت کمک کن بتونم با خوشی زندگی کنم 

صلوووااااااات
کتاسفانه اوضاع منم همینه

خیلی زجرآوره 

مخصوصا اگ کوچیکتر باشی و توی خوشی اونا خوش بودی و حالا که نوبت خودت  شده همه میرن انگار تا مفید بودی می‌خواستند 

چه حس بدی خدایا 

صلوووااااااات

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد شرایط زندگی و ازدواج بهتری نسبت به  اونها دارید و یکم حسادتشون‌ تحریک شده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

منم همینم،برادرم از همون شب اول که نامزدیم بود و نشون آوردن،انگشتر منو گرفت تو دستشو و با انگشتری که واسه زنش برده بود،مقایسه کرد(اونا هم توی عقد بودن)داشتم شاخ درمیاوردم،انگار یه غریبه جلوم وایساده بود

منم همینم،برادرم از همون شب اول که نامزدیم بود و نشون آوردن،انگشتر منو گرفت تو دستشو و با انگشتری که ...

دقیقا احساس میکنی با یه سری آدم غریبه سر و کار داری قلبم تکه تکه شده 

حرف دلمو زدی زن 

صلوووااااااات
دقیقاً شرایط چندسال پیش منو گفتی

چکار کردی با شرایط کنار اومدی 

من واقعااااا حالم بده میخوام بذارمشون کنار میخوام این دل لامصب محکم کنم 

خیلی حالم بده اونقدر که روی رفتار با بچه هام تاثیر بد گذاشته خیلی ناراحتم 

میخوام دور شم نمیتونم 

صلوووااااااات
دقیقا احساس میکنی با یه سری آدم غریبه سر و کار داری قلبم تکه تکه شده حرف دلمو زدی زن

چی بگم،منم به اشکال مختلف تجربش کردم،الآنم سال تا سال به برادرم زنگ نمیزنم،چون خیلی از این تیپ رفتارها از خودشو زنش دیدم،جوابشونو ندادم،اما دیگه حوصلشونو ندارم

چی بگم،منم به اشکال مختلف تجربش کردم،الآنم سال تا سال به برادرم زنگ نمیزنم،چون خیلی از این تیپ رفتار ...

میدونه بچه بودیم می‌دیدیم بزرگترها با هم مشکل دارن واسم سوال بود حالا شدم یکی از همونا چقدر تلخ واقعا 

صلوووااااااات
چکار کردی با شرایط کنار اومدی من واقعااااا حالم بده میخوام بذارمشون کنار میخوام این دل لامصب محکم کن ...

من همین نوروز گذشته کل خانوادمو دعوت کردم،به محض اومدنشون زنش اوقات تلخی راه انداخت،اعصاب همه رو خورد کرد،اما صدای هیچ کسی درنیومد،تا اخر مهمونی من بیشتر با همه گرم گرفتم که جو مهمونی خراب نشه،آخرشم رفتن،یه دعوت نکردن،سالی یه بار عید به عید میرفتم خونشون،شکر خدا امسال همونم نرفتم،کم کم خسته میشی،من دیگه حتی اگه بخوامم حال و حوصله جواب دادن و کل کل کردن ندارم،فقط دوست دارم دیگه نبینمشون،و خداروشکر موقعیتشم پیش نیومده،اولویتت باید همسرت و بچه هات باشن،وقتی اطرافیان بیشعوری میکنن،با ادامه دادن رابطمون و نشون ندادن واکنش باعث میشیم میدونو بازتر ببینن و بیشتر بی ادبی و گستاخی کنن

میدونه بچه بودیم می‌دیدیم بزرگترها با هم مشکل دارن واسم سوال بود حالا شدم یکی از همونا چقدر تلخ واقع ...

انگار رابطه خواهر و برادری تا وقتیه که مجردیم،بعدش شدیم رقیبشون!واقعاً که واسشون متاسفم،جالبه از عالم و آدمم طلبکارن

من همین نوروز گذشته کل خانوادمو دعوت کردم،به محض اومدنشون زنش اوقات تلخی راه انداخت،اعصاب همه رو خور ...

من  هم مهمونی میگیرم ولی دیگه نمیخوام دعوتش کنم ولی میدونم  پدرم همونجا جلوی همه میاد میگه به فلانی زنگ زدی دعوتش کردی الان زنگ بزن !!

آخه چرا باید ببخشم ؟؟؟

میگن نه نباید همو ول کنید آخه چرااااا

صلوووااااااات
من هم مهمونی میگیرم ولی دیگه نمیخوام دعوتش کنم ولی میدونم پدرم همونجا جلوی همه میاد میگه به فلانی ...

من که آب پاکی رو ریختم رو دست همه،به کسی اجازه نمیدم واسم تعیین تکلیف کنه،این پدر و مادرا اگه خیلی کارشون درست بود،وضعیت تربیت بعضی از بچه هاشون انقدر فاجعه نمیشد،پس اول برن یه فکری به حال خودشون کنن،فکر میکنن با اقتدار پوشالی میتونن اوضاعو به دست بگیرن،به پدرت بگو"اینجا خونه منه،شما خونه خودت هرطور دوست داری رفتار کن،ما هم احترام میزاریم،لطفاً شما هم حرمت خونه منو نگه دارین،خونه و زندگی هر کسی واسش عزیز و محترمه!"