2821
2789

تاپیک قبلی دیر عکسو گذاشتم کسی ندید:( آخه نظر شماهااااا برام مهمه🥺خوب شده؟

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

چقدرگوگولی شده🥲😍😍

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدرگوگولی شده🥲😍😍

مرسییییی گلی🥺🥺

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
خییلی خوشگله

فدات شممممم بوس بهت🥺💋💋

به به چه موهای گوگولی به به چ لباس ترسناکی (عکس اول )

قربونت شمممممممم مرسی😭😭😭🥺 مهربونی چقد

چقد این رنگو دوس دارمیا کک مک خیلی کیوته

آره اولش میخواستم قرمز کنم گفتم ن قشنگ نمیشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792