2777
2789

امروز جلوگیری نداشتیم یهو یادم اومد امروز اول ماهه اصلا برا اقدام خوب نیس سریع یه قرص خوردم....میگن همه چی ادم بهم میخوره میدونم...مجبور بودم

حالا سوالم اینه ماه دیگه یا دوماه دیگه اقدام کنم میگیره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ماه باردار نشی چرا ؟! نه عزیز حداقل سه چهار ماه پریودتو نامنظم میکنه

اما میشه ماه بعد باردار شد؟سه حدیث هس اول ماه یا بچه رو سقط میشه خود ب خپد یا بچه ناقص عقل میشه....حدیث هس که اصلااا خوب نیس اول ماه اخر ماه و و سط ماه قمری

اما میشه ماه بعد باردار شد؟سه حدیث هس اول ماه یا بچه رو سقط میشه خود ب خپد یا بچه ناقص عقل میشه....ح ...

والا این همه بچه ناخاسته دنیامیلن مشخصم نیس اول ماه گرفته وسط ماه گرفته سالمم هستن 

دیگه چی میمونه اخه اول وسط اخر یه دفعه ادم باردارنشه دیگه عزیزم قرص اورژانسی الان خوردی ربطی به ماه دیگه نداره فقط پریودت یکم به هم میریزه نظمش

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
چطو میگن اگه این قرصو بخوری تا چن ماه باردار نمیشی🫢

من تا حالا همچین چیزی نشنیدم من که خودم خوردم وناخواسته باردار شدم الان پسرم ۱۴ ماهشه شاید برا کسایی اینطوریه که مشکل حاد دارن این بدتر میکنه