2777
2789
عنوان

پلاستیکهای اضافه مثل بطری آب معدنی

357 بازدید | 31 پست

خانمای خوشگل شما با پلتستیکهای اضافی خونتون چیکار میکنین؟

بطری آب معدنی بیشتر

خیلی زود زود جمع میشه ب قیمتی ام نمیخرن من همیشه پلاستیکهارو جدا میکنم موندم از دستشون چیکار کنم بهتره؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رو جمع میکنم توی یه نایلون میذارم کنار سطل زباله، ضایعاتی ها میبرن 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ما باهاشون گلدون درست میکنیم یا روی دیوار حیاط آویزون میکنیم یا روی عسلی جایی میذاریم.

خیلیاشونم برای نگهداری ترشی و آبغوره و سبزی خشک و این چیزا استفاده میکنیم.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

بزار سر خیابون تا بازیافت جمع کنا بردارن ثواب هم داره 

به درد ما نمیخوره ولی برای اونا زیاد میشه و یه پولی دستشون میاد 

فک کن صدقه است

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

من زباله های خشک رو جدا میذارم دم در

یه پلاستیک بزرگ برمیدارم کلا هرچی پلاستیکی و کاغذی و خشک باشه جدا میکنم میذارم دم در سریع میبرن اونایی که میبرن برای بازیافت میفروشن

کانال دلنوشته هام تو تلگرام elaheye_mashgh 

من از اول زندگی متاهلی اینکارو کردم و میکنم

بطری آب شامپو مایع دست و ظرف نایلون شیر و همچی جمع میکنم زیاد ک شد میزارم کنار سطل شهرداری پلاستیک جمع کنا بردارن ببرن ی ثوابی هم برسه بمن

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

آب معدنی نمیخرم چون تصفیه آب مرکزی داریم تو ساختمون اما یه انباری ۴ متری دارم که تا سقفش فقط پلاستیک و شیشه دارم🤣 دبه های ماست شیشه های خیارشور رب انواع ظرف پلاستیکی جای بستنی ماست حلوا شکری اوووو خیلی دارم همشم فکر میکنم یه روز ترشی درست میکنم به درد میخدره😂🤣

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

سر کوچه ام‌ن پلاسکو داره ضایعات میخره بجاش وسیله های دیگه میده 

همین امروز بردم بجاش تشت پلاستیکی خریدم 

البته بیشتر بخاطر بحث تفکیک جدا میکنم

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

میزارم کنارسطل زباله کارگراشهرداری میبرن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بازیافتیا یا زباله گردا اگه ببینم درو باز میکنم خودش میاد گوشه حیاط حداقل ۱۰۰تا بطری وقوطی برمیداره میره،بخاطر تریلی که دست همسرمه ما چند برابر تولید این دست زباله رو داریم