2777
2789
عنوان

شوهرم‌توقع داره من هیچی از زندگیمون به کسی نگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 29 پست
هر چیز پیش پا افتاده رو نگو ولی چطور شوهرت انتظار داره خانوادش تو فامیل بده نشن پس رفتارشون رو خوب ...

ببین هفت سال چیزی نگفتم بدتر شدن...شوهرم همون روزی که من با باباش بحثم شد پاشد تا شب رفت دنبال دارو براش خب مشخصه ارزشی برام‌نمیذارن

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو به پدرت ،بیخود میگه، نگو که هر چی می‌خوان بگن؟

چون کل خواهر برادرای پدرشوهرم باهاشون قهرن ..خیلی ادم بی خودیه میگه دشمن شاد میشیم گفتم خب مثل ادم رفتار کنه تا نگم

خودمم سبک شدماخه حرفای بی منطق میزنه‌که دلم سوخت تورو گرفتمیا پدربزرگت زمان مجردیش این بوده مادر بزر ...

چه بی ادب

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

بهترین کار رو انجام دادی

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

باید همونجا جوابشو میدادی

حالام گفتی دیگه..بیخیال

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ببین هفت سال چیزی نگفتم بدتر شدن...شوهرم همون روزی که من با باباش بحثم شد پاشد تا شب رفت دنبال دارو ...

عزیزم دلیل بی ارزش کردن شما نیست  همسرت میدونه. باباش درست بشو نیست رهاش کرده  و حق فرزندی به جا میاره. 

باید همونجا جوابشو میدادیحالام گفتی دیگه..بیخیال

یکی دوبار نیست که‌ منم‌مثل اون چاک‌دهنمو باز کنم

کلا بیشعوره مادرش موقع مرگ تو صورتش نگاه نکرد 

عزیزم دلیل بی ارزش کردن شما نیست همسرت میدونه. باباش درست بشو نیست رهاش کرده و حق فرزندی به جا میا ...

نه کلا به سیب زمینی یه سور زده...فقط حرف مفت دوست دارم عاشقتم بخوره تو سرش 

یکی دوبار نیست که‌ منم‌مثل اون چاک‌دهنمو باز کنمکلا بیشعوره مادرش موقع مرگ تو صورتش نگاه نکرد

😳وای..

پس کلا باید رفت و آمدتو کم کنی و بی محلی کنی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

ابدا کارت درست نیست حالا پیش خواهر یا مادرت درد دل کنی یه چیزی پیش پدر و برادر غیر از کینه هیچی به وجود نمیاد؛حق با همسرته

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
ابدا کارت درست نیست حالا پیش خواهر یا مادرت درد دل کنی یه چیزی پیش پدر و برادر غیر از کینه هیچی به و ...

پس باید چیکار میکردم عزیزم؟؟

ابدا کارت درست نیست حالا پیش خواهر یا مادرت درد دل کنی یه چیزی پیش پدر و برادر غیر از کینه هیچی به و ...

شوهرم میتونست تو این چندسال یه حرکتی بزنه به اینجا نکشه..

چرا من باید تحمل کنم فقط؟بعدم بقیه به اندازه کافی ازش کینه دارن کلا کسی از در خونش رد نمیشه حتی عیدا

من تجربه ی اطرافیان رو میگم بنظرت دعوای دیگران و دخالتشون وارد زندگیت نمیشه؟ حتما همسرت میدونه باباش چطور آدمیه و تاثیری روش نداره که چیزی نمیگه. اگه اطرافیان همه میدونن پدرشوهرت چه آدمیه چرا خودت اگه حرفی زد محترمانه جوابشو نمیدی که دیگه منتظر نباشی همسرت ازت دفاع کنه. من بخاطر زندگی مشترکتون میگم

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من تجربه ی اطرافیان رو میگم بنظرت دعوای دیگران و دخالتشون وارد زندگیت نمیشه؟ حتما همسرت میدونه باباش ...

تاثیری روش نداره؟رو روان من چی ؟

خیلی عرضه داشت دهن باباشو میبست تا منم نزنم به سیم اخر