2777
2789

ولی نمیتونم‌ دیگه پدرش خیلی اذیتم‌میکنه خودشم مثل ماست نگام‌میکنه ...بارررها بهش گفتم یکم پشت من دربیا مثل داداشای دیگت که نمیذارن به زنشون بی احترامی بشه ولی فقط حررررفه بی بخار

منم اینبار به بابام و‌پدربزرگم گفتم(پدرشوهرم عموی بابامه)

اونم‌زنگ زد گفت چیکار این بچه داری و...

حالا شوهرم میگه تو نباید چیزی به کسی بگی🙄خب تحملم تموم شده‌واقعااا بی دلیل اذیتم میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

خودت جوابشونو بده

شوهرمنم پشتم درنیومد خودم جواب میدم

بهش هم گفتم اینکه ردی من تو روی بابات باز شده تقصیر خودت وبابای بیشعورته

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوب کردی دلیل نداره ظلم تحمل کنی فامیل از پس هم برمیان

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
خودت جوابشونو بدهشوهرمنم پشتم درنیومد خودم جواب میدمبهش هم گفتم اینکه ردی من تو روی بابات باز شده تق ...

بخدا دیگه اعصابم نمیکشه مثل گاو‌تا پاتو میذاری تو‌شروع میکنه اونجوری شعور نداره که یبار حالیش کنم

خوب کردی دلیل نداره ظلم تحمل کنی فامیل از پس هم برمیان

خودمم سبک شدم

اخه حرفای بی منطق میزنه‌که دلم سوخت تورو گرفتم

یا پدربزرگت زمان مجردیش این بوده مادر بزرگت فلان خب بمن چه 

بخدا دیگه اعصابم نمیکشه مثل گاو‌تا پاتو میذاری تو‌شروع میکنه اونجوری شعور نداره که یبار حالیش کنم

میفهمم 

حالا من پدر نداشتم شوهرم هم عین مجسمه اس 

خودم قشنگ شستمشون انقدرر حال داد

الان همشون میترسن 

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏