2777
2789

به نظر خودم که ارزشش رو داشت، اسمش هر چیزی که می خواد باشه، آرامشم، امنیت روانم، دیدگاهم به خودم، عزت نفسم، این قضاوتی که اینجا شدم و صد برابرش رو توی دنیای واقعی ارزش داشت

به نظر خودم که ارزشش رو داشت، اسمش هر چیزی که می خواد باشه، آرامشم، امنیت روانم، دیدگاهم به خودم، عز ...

چی شده؟

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر سابقم مرد خیلی خوبی بود ولی من عشقی احساس نمی کردم، بارها بهش گفتم که تو عاشق من نیستی و من می ترسم و نگرانم که یه روزی عشق رو تجربه کنی و متوجه بشی چی هست، عاشق جنگنده است ، حلضر نیست لحظه ای ناراحتی معشوقش رو ببینه

درسته بعد از یکسال منو خیلی بیشتر یاد گرفت ولی یاد گرفتن با ببد بودن فرق می کرد برای من، من غلط های این رابطه رو دیده بودم و یادم می افتاد و روی قلبم سنگینی می کرد

من سودای عشق رو چشیده بودم، معشوقه بودن رو می دونستم چجوریه، می دیدم هلاک کسی بودن چجوریه و می دیذم خیلی دوسم داره ولی عاشق من نیست، دوست داشتم معشوقه باشم نه عاشق، مراقبم باشه

از همسر سابقم جدا شدم و با اکسم ازدواج کردم

چه جسارتی، چه ریسکی،ولی اینکه ازش جدا شدی دیگه اسمش خیانت نیست، فقط ی سوال چرا اکشن قبل از ازدواج نیومد جلو؟ چندساله بود ازدواج کردی و همسر سابقش چندساله بود و همچنین همسر فعلیت؟ 

چه جسارتی، چه ریسکی،ولی اینکه ازش جدا شدی دیگه اسمش خیانت نیست، فقط ی سوال چرا اکشن قبل از ازدواج نی ...

خیلی طولانیه داستان ما، توی تاپیک هام هست، با هم بودیم من همه چیزو بهم زدم به خاطر تفاوت سطح مالیمون، ازدواج کردم ۵،۶‌سال متاهل بودم و اکسم هم شریک همسر سابقم شد و مدام جلو چشمم بود، ازدواج نکرد ، منم جدا شدم سر یه جریان دیگه ، بعدم باهاش ازدواج کردم 

من ۳۰ سالمه، همسر سابقم ۳۸ ، نامزدم ۳۶ سالشه

سلام مونا جان. من یک سالی میشه که می‌شناسمت. کسی جای شما نیست که بخواد قضاوت کنه و در موردتون نظر بده. شما هم دنبال نظر کسی نباشید. نظر خیلیا ممکنه برای لحظاتی حالتون و بد کنه.

به هر حال اتفاقیه که افتاده. خودتو اذیت نکن و از زندگیت لذت ببر.

خوشحال میشم از احوالات این روزات و زندگی جدیدت بگی.

خیلی طولانیه داستان ما، توی تاپیک هام هست، با هم بودیم من همه چیزو بهم زدم به خاطر تفاوت سطح مالیمون ...

امیدوارم خوشبخت شی عزیزم، کار خوبی کردی ک جدا شدی و خودت و به گناه خیانت آلوده نکردی، سنت کمه حقته اونجوری ک دلت آرومه زندگی کنی فقط لطفا با نامزد فعلیت هرچند وقت ی بار برین مشاوره 

خیانت نکردی ،، اگه اینجور باشه ،،، ولی نمی‌دونم چرا حس میکنم ، هنوز اینکارو نکردی و به دنبال خیال پردازی هستی تا ببینی آیا اینکارت درسته یا نه ،،، یعنی تو ذهنت دوست داری اینکار را انجام بدی ولی فعلا تو مرحله مکث هستی !

مونا جان عقد کردی با امیر؟ 

یه کم از حال این روزها بگو و روابط ت با امیر 

از نوشته هات معلومه حال دلت خوبه و آرامش داری، کاش بهم منم از زندگی عشق باشه نه اجبار به زندگی

خدایا سپاسگزارم