2777
2789

پسرم ۲۱ ماهش تموم شده هنوز که هنوزه از شب تا صبح دوبار بلند میشه شیر میخواد شیر خشک میخوره روزا هم دوبار میخواد به حدی غر غر میکنه که وقتی شیر رو میخوره آروم میشه روزا میتونم با یه خوراکی سرگرمش کنم یا شیر پاستوریزه بهش بدم ولی شب رو نمیدونم چیکارکنم به نظرتون 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الهی بگردم بدترین شب خودمو دخترم بود با گریه هاش گریه میکردم حتی همون شب که از شیر گرفتمش تاپیک زدم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12020834/%d8%b4%d8%a8-%d8%a7%d9%88%d9%84%d9%87-%da%a9%d9%87-%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%85%d9%88-%d8%a7%d8%b2-%d8%b4%db%8c%d8%b1-%da%af%d8%b1%d9%81%d8%aa%d9%85%d8%af%d9%84%d9%85-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%d8%b4-%da%a9%d8%a8%d8%a7%d8%a8%d9%87?postId=309936991

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

😂😂😂 مادرم ب سینش سنجاقک چسب زده بود  با فلفل  جواب داد 

میتونینید شیر تو پسنونک چایگزین کنید یا همش مواد مغزی ک برای سنش خوبه بدین ک سیر بشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من بچه م انقدررررر وابسته بود به شیر ک تا صبح ده بار میخورد تو روزم زیاد تازه شیشه ایم نبود 

ک با شیشه اروم شه 

ولی راحت گرفتمش خداروشکر 

خونه مادرم با بچه ها بازی میکرد گفتم سرش گرمه شیر ندم بهش اون روز و سرش گرم بود خیلی پیله نبود چون عاشق بازی با بچه هاس 

شب اول سخت بود نمیخوابید بردمش تو ماشین اخرشب دورش دادیم تا خوابید 

نصف شبم ک پاشد بغلش کردم شعر خوندم دستشو ب موهام گرفت خوابید(کارایی ک دوس داشت و انجام دادم)

روز بعدم بردمش بیرون سرش گرم شه دیگه تمااام

بعد اون باز شیشه گرفت هرروز شیر گاو میدم بهش

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
شبا بیدار نمیشد گریه کنه چیکار می کردی تاچندماهگی شیر بهش دادی؟

چرا اوايل بيدار ميشد 

بهش اب ميدادم تو شيشه يه بارشم با پستونك ارومش ميكردم كم كم بيدار نشد اخه شير واسه دندونشون بشدت بده 

تا ٢٤ماهگي دادم اما از شش هفت ماه شير شب نه 

روزم تو خواب ميخورد بيدار بود اصلا

شبا قشنگ سیرش کن ک بیدار نشه من الان دخترم وقتی خوب سیره تا صبح بیدار نمیشه وقتی ک میخواد دندون در بیاره ک جز شیر هیچی نمیخوره تا صبح دیوانم میکنه 

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
من بچه م انقدررررر وابسته بود به شیر ک تا صبح ده بار میخورد تو روزم زیاد تازه شیشه ایم نبود ک با شیش ...

روز رو میشه یه کاریش کرد ولی شب به حدی گریه میکنه با چشمای بسته هم دهنشو باز میکنه میخواد 

چرا اوايل بيدار ميشد بهش اب ميدادم تو شيشه يه بارشم با پستونك ارومش ميكردم كم كم بيدار نشد اخه شير و ...

من پستونک رو  ۱سالگی ازش گرفتم آب هم نمیخوره زیاد جواب نمیده 

شبا قشنگ سیرش کن ک بیدار نشه من الان دخترم وقتی خوب سیره تا صبح بیدار نمیشه وقتی ک میخواد دندون در ب ...

شام میخوره غذاهم همه چی رو میخوره باز وسطه شب سروصدا میکنه 

روز رو میشه یه کاریش کرد ولی شب به حدی گریه میکنه با چشمای بسته هم دهنشو باز میکنه میخواد

خب شب اول بچه منم همین بود 

میبردیمش با ماشین دورش میدادیم تا میخوابید

خداجونم❤️هرکی داره این متنو میخونه؛یه اتفاق خوب بنداز وسط زندگیش 
شام میخوره غذاهم همه چی رو میخوره باز وسطه شب سروصدا میکنه

ابنم همینجوری موقع دندون در آوردن وقتا دیگ بهتره حتما داره دندون درد میاره یا دلش درد میگیره بهش یکم عرق نعنا میدم میخوابه

🥀اگه قادر بودی حلش کن نبودی رهاش کن ولی با دغدغه زندگی نکن... 🥀
شبا بیدار نمیشد گریه کنه چیکار می کردی تاچندماهگی شیر بهش دادی؟

ببین باید ببریش یه جایی که دورش شلوغ باشه ، مثلا خونه مامانت یا هر جایی . توی روز هم نذاری بخوابه و حسابی باهاش بازی کنی تا خسته بشه . یه جوری که خودش از خستگی بخوابه . اینجوری احتمالا کمتر پاشه از خواب برای شیر خوردن و  راحت تر از شیر شب میگیریش . البته چند روزی احتمال گریه و زاری شب هست ولی عادت میکنه . توی روز هم که با خوراکی و شیر پاستوریزه میگذرونی

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم