2777
2789
عنوان

همسترررر رو چیکار کردین🐿️🐿️🐿️

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
من همچنان مسخرتون میکنم😂

وقتی با پولم بنز خریدم میفهمی کی ضرر کرد😎🤣

‏جایی دورتر از خودم ایستاده‌ام، به تماشای کسی که جای من زندگی میکند! و چه بی‌رحمانه تنهاست، و چه به ناچار قوی...🖤
منم روز اول زدم از اون روز خودمو سرزنش میکنم وقتم رو گرفتم و انگشتم خسته کردممگه الکیه چه سودی واسشو ...

انگشت کسی  نمیزنه  خودش  سکه ماین  میکنه

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولش کردم دیگ

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
استارتر این تایپکتو داشته باش ک تگ کنی 😂

راست میگه 

عمو اسییی 

تگ کنی منو 🤣

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

من فقط میخوام‌ روی جاریمو کم کنم فقط دعا میکنم لیت بشه حتیییی هزار تومنم بدن فقط بگم لیست شد این همش منو مسخره میکنه ای خدااااا روی اینو کم کن ،😝😝😝🤣

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

من از وقتی داگز واقعی بود میگم احتمال زیاد همستر هم لیست میشه ولی من دیگه بازی نکردم از وقتی گفتن ۱۳ ...

نه ایندفعه  تایمر  گذاشته  جدای اون  دوتای  صرافی  خیییلی معتبر جهانی  لیست کردنشو  اعلام  کرده

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
وقتی با پولم بنز خریدم میفهمی کی ضرر کرد😎🤣

می‌بینمت با بنزن🤣

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه