2777
2789
عنوان

همسترررر رو چیکار کردین🐿️🐿️🐿️

| مشاهده متن کامل بحث + 1317 بازدید | 101 پست
بخدا یکی تیر تایپیک گذاشته بود پولدار شدم و اونایی که مسخره می‌کردن نیان و...الان نوشته ناامید شدموا ...

بابا کسی  قرار  نیس ملیون ها  تومن گیرش  بیاد  همین که مفتی  با یه سرگرمی پول گیرت  بیاد خوبه

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
بده یه چند تومنی گیرت بیاد با ی بازی😁

من از اول این بازی ها رو‌قبول نداشتم و‌نخواهم داشت اینها همش تله است 

اما از اول هم کسی نگفت لیست نمیشه قطعا لیست میشه اما با مبلغی بسیار جزیی 

بالاخره تلگرام نمیاد خودش رو خراب کنه اما پول انچنانی هم نخواهد داد 

برعکس ادعایی که خیلی از کاربرها خندیدن به ما که با همستر پولدار میشیم بهتون میخندیم 

نات کوین هم تله بود قیمت نات کوین هم سقوط کرد خودتون دیدین چون فقط به یک تعدادی پول داده بودن که مردم بریزن تو تلگرام برای بالا رفتن ممبر هاشون و یکسری مقاصد اقتصادی دیگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از اول این بازی ها رو‌قبول نداشتم و‌نخواهم داشت اینها همش تله است اما از اول هم کسی نگفت لیست نمی ...

این که صد در صد مشخصه  

خوده صاحب همصتر  الان  ملیون ها دلار داره از یتیوبش درمیاره  و پولدار  میشه  با کی؟  با ماها  که بازی  میکنیم و بازدید  میکنیم از ودیوهاش   مام نگفتیم  ثروتمند  میشیم  اما بازی هم  رقابتیه  هم  اینکه  یه چیزی  بگیریم حالا هروقدرم  کم  باشه  باحاله

با من میتونی به درامد برسی ماهیانه دریافت ۱۴ درصد سود با تضامین محکم اطلاعات خاستین در خدمتم
اخه همونم گیر هیچکس نمیاد باور کنحالا تا شش مهر هم صبر میکنیم بعد کامنت میذاریم😁

باشه 😁

خخخخخ....مرسی عزیزم اینو فقط یه خانوم میتونه درررررک کنه و تمااااااام ،🤣🤣❤️🙏

واقعااا

عموی خودم به‌شخصه شروع کرد به سخنرانی که اینا همه الکیه و فلان و فلان ، قشنگ زد همرو با دیوار یکی کرد

دنیا غزلی داشت به کوتاهی عمر                                                دلگیر ترین مصرع آن زیستنم بود

شما از کی برای کنکور شروع کردید؟:)از اول شهریور دیره دیگه؟میشه بگید چن ساعت روزی مطالعه داشتید

شروع جدی رو من خودم از تیر ماه یازدهم شروع کردم 

همین الان شروع کن دیر نیست هیچ وقت 

۱۲ ساعت بود