2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم خونی و تالاسمی

سلام عزیزم خوبی 

تمام فاکتورهای خونی بابام پایین هست پلاکت، cbc، گلبول قرمز و...... توی آزمایش التهاب شدید داره و دیابت هم داره نگرانم خییلی ، این هفته دکترش نبود و تعطیله

چند تا علت داره مادر من همینطور گلبول سفید وقرمز وپلاکت وهماتوکریت پایین بود نمونه مغز لستخوان گرفتن ...

ببخشید میشه اطلاع بیشتری در مورد این بیماری بهم بدید؟ یعنی خدایی نکرده سرطان؟

سلام عزیزم خوبی تمام فاکتورهای خونی بابام پایین هست پلاکت، cbc، گلبول قرمز و...... توی آزمایش التهاب ...

عفونت خون داره احتمالا 

انشالله ک چیزی نیست نگران نباش !

شنبه حتما برید پیش دکتر

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

ببخشید میشه اطلاع بیشتری در مورد این بیماری بهم بدید؟ یعنی خدایی نکرده سرطان؟

دکتر ابتدا شک کردن به سرطان ولی باید نمونه مغز استخوان بد تا مشخص بشه ان شاء الله چیز مهمی نباشه مادر من به دارو خوب جواب داد و۳ واحد خون بهش تزریق کردن

زندگی زیباست
عفونت خون داره احتمالا انشالله ک چیزی نیست نگران نباش !شنبه حتما برید پیش دکتر

یه چیز دیگه مثلا هموگلوبین در رنج نرمال بود ولی آزمایشگاه L زده اصلا نمی‌دونم چرا شایدم من اشتباه کردم 

دکتر ابتدا شک کردن به سرطان ولی باید نمونه مغز استخوان بد تا مشخص بشه ان شاء الله چیز مهمی نباشه ماد ...

دقیقا برای بابای من همینه شک کردن 

بخدا توی این دوهفته نابود شدم از استرس 

آخه روحیه هم نداره 

ممکنه سرطان خون باشه ؟؟؟

بهتره الان پیگیر نشی ب نظرم 

شاید الان من بگم آره!

ولی وقتی رفتی دکتر بگه کم خونیه 

و الکی بترسونمت

اما خب پایین بودن پلاکت و گلبول های خون دلیل بر سرطان هم هست بله!

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

دکتر ابتدا شک کردن به سرطان ولی باید نمونه مغز استخوان بد تا مشخص بشه ان شاء الله چیز مهمی نباشه ماد ...

عذر میخوام عزیزم پلاکت خون مادرتون چند بود ؟؟ و اینکه ایشون هم تمام فاکتورهای خونش پایین بود ؟؟؟