2777
2789
عنوان

فولی 14و اقدام

94 بازدید | 13 پست

سلام من سه شنبه سونو واژینال شدم یدونه فولی 14در روز 14سیکلم سمت چپ تخمدانم رویت شده دکتر گفت فولیت اونقدر بزرگ نشده اما اقدام کن بهم آمپول آزاد سازی نداده 

از روز 8پریودم دکتر تصمیم گرفتن لتروزول و کلومیفن بدن 

دیر مطب رفته بودم ضخامت رحمم 7.7هست 

امیدی هست؟فولیکولم دیگه رشد نمیکنه؟اقدام رو داشتم

♥️مامان =تو همان معجزه عشقی ک صحت دارد ♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیکل طبیعی ندارم با دارو پریود میشم این ماه 7روزه بود

اول پریودت باید تنظیم بشه امکان بارداری داری ولی شانسیه قطعی نیست 

مولتی ویتامین بخور تحت نظر پزشک دارو بخور پریودت تنظیم بشه بعد باردار میشی

عزیزم منم مثل تو فولی ۱۳ و ۱۵ بود اون ماه باردار نشدم،،به توصیه دکترم اصلاح سبک زندگی کردم سالم خواری،خواب ساعت11شب و بیداری ساعت 7 صبح و صبحانه قبل 8 و پیاده روی هر روز یک ساعت و نخوردن روغن نباتی فقط کره حیوانی روستایی و روغن کنجد میخوردم و حذف کاامل قند و شکر و کم خوردن نان و برنج و سبزیجات بیشتر میخوردم و....

و ماه بعدش داروی لتروزول خوردم و چند تا آمپول دور نافی دکترم تجویز کرد و شکر خدا باردار شدم

اول پریودت باید تنظیم بشه امکان بارداری داری ولی شانسیه قطعی نیست مولتی ویتامین بخور تحت نظر پزشک دا ...

اره اتفاقا یک ماهی میشه کوالی فول مولتی ویتامین و کوکیوتن و کلمزینگ واینوفولیک مصرف میکنم 

عزیزم منم مثل تو فولی ۱۳ و ۱۵ بود اون ماه باردار نشدم،،به توصیه دکترم اصلاح سبک زندگی کردم سالم خوار ...

خیلی اراده قوی میخواد🥲

باید اراده ات رو قوی کنی باید،،،چون ثمره اش لذت بخشه

من قند طبیعی تا حدود زیادی مصرف میکنم ورزش منظمم دارم روغنم خیلی کم مصرف دارم اما آب از آب تموم نخورده 

من قند طبیعی تا حدود زیادی مصرف میکنم ورزش منظمم دارم روغنم خیلی کم مصرف دارم اما آب از آب تموم نخور ...

خب من حتی آبمیوه طبیعی هم نمیخوردم موز و انبه هم یه کوچولو میخوردم شاید یک چهارمش،،اگه دو سه ماه رعایت کنی حتما باردار میشی،،من تنبلی و پلی کیستیک هم داشتم تو هم داری؟

خب من حتی آبمیوه طبیعی هم نمیخوردم موز و انبه هم یه کوچولو میخوردم شاید یک چهارمش،،اگه دو سه ماه رعا ...

اره من  pcosهستم تنبلی شدید