دختربینظیر مدیر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 عنوان کات💔 | مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 63 پست یه حی ششم بهم گفته پارتنرم کم دوسم داره و احتمال ازدواجمون زیاد نیست حالا گیج شدم میخام برم باهاش کات کنم ولی من بدی ای ندیدم ازش که اونقدرا بد باشه و دوسش هم دارم 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃 1403/06/15 | 12:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 من از دوسال پیش کل حس شیشمای این سایتو زیر و رو کردم بجز یکی دونفر بقیشون از دم دروغ میگن تازه اون ی ... تازه گفتم نامزدم چند سالشه گفت سی و خورده ای که اصلا نبود بعد گفتم کجایی هست گفت تهران یا مشهد اینم نبود 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
rominamm عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 1322 من یه بار حس کردم درست بود رل داشت بامن سرد بود مال کسی باش که مال یه نفر بودنو بدونه
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 من یه بار حس کردم درست بود رل داشت بامن سرد بود وای نمیدونم چیکار کنم نکنه داره خیانت میکنه 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 من یه بار حس کردم درست بود رل داشت بامن سرد بود حس ششمی؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 من یه بار حس کردم درست بود رل داشت بامن سرد بود چطور فهمیدی رل داره؟ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
mah_dokht85 عضویت: 1403/06/09 تعداد پست: 1794 اره😭😭😭 خب اگ ایرادی نداره و دوسش داری چرا میخوای کات کنیخب حس هس دیگه استغفرالله خدا نیس که یه روزی بر میگردی که دیگه منی وجود نداره🙃
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 خب اگ ایرادی نداره و دوسش داری چرا میخوای کات کنیخب حس هس دیگه استغفرالله خدا نیس که آره دوسش دارمهمه چیو سپردم به خدا 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nasida عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1469 دوباره ازش بپرسم قصدش چی هست؟ طرف من ب راحتی گف ایندمو باهات میبینم رابطه داشته باشیم ولی قول ازدواج نمیذم منم ولش کردمتوام بپزس و مطمئن شو چند وقته تو رابطه ای!!
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 طرف من ب راحتی گف ایندمو باهات میبینم رابطه داشته باشیم ولی قول ازدواج نمیذم منم ولش کردمتوام بپزس و ... من یک سال و چهار ماه ولی میگه باهم پیشرفت میکنیم و ازدواج میکنیم خونوادش هم میدونن که یه نفر رو تو زندگیش داره و به باباش گفته دوسم داره اونوقت خیانت رو چطور فهمیدی 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nasida عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1469 من یک سال و چهار ماه ولی میگه باهم پیشرفت میکنیم و ازدواج میکنیم خونوادش هم میدونن که یه نفر رو تو ز ... یک سال و چهار ماه!؟نمیخواد رسمیش کنه!!؟زیاد طولانی نشده!؟
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 یک سال و چهار ماه!؟نمیخواد رسمیش کنه!!؟زیاد طولانی نشده!؟ چرا خیلی وقت شده منم همین دلیل میترسم ولی وضع مالی خوبی نداره نه ماشین نه خونه نه کار درست حسابی نه سربازی رفته 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nasida عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1469 چرا خیلی وقت شده منم همین دلیل میترسم ولی وضع مالی خوبی نداره نه ماشین نه خونه نه کار درست حسابی نه ... چند سالته چند سالشه!؟
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 چند سالته چند سالشه!؟ ۲۰و۲۳ 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
nasida عضویت: 1402/07/11 تعداد پست: 1469 ۲۰و۲۳ سنی ندارید هردو ولی اگ خانواده ها در جریان باشن بهتره خیالت راحت میشه
دختربینظیر مدیر استارتر عضویت: 1399/03/07 تعداد پست: 3485 سنی ندارید هردو ولی اگ خانواده ها در جریان باشن بهتره خیالت راحت میشه به نظرت چطور حرفش رو پیش بکشم بگم واسم خواستگار اومده بابام میگه ازدواج کن منم میخام تو رو معرفی کنم که دیگه حرف خواستگار نزنن 🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃