2777
2789
عنوان

درد و دل

36 بازدید | 5 پست

با اینکه ۲۲سالمه ولی مامانم نمیزاره هیجا تنهایی برم🥲 در این حد ک وقتی تنهایی راه میرم معذبم یجوریم انگار بلد نیستم ک راه برم تنهایی:( و خیلیییی چیزای دیگ بخاطرش گلو دردعصبی گرفتم یکم ک استرس و اظطراب میگیرم همه‌ی گلوم میسوزه بدنم میلرزه تپش قلب میگیرم روانپزشکم رفتم ولی فایده نداره💔 هیچوقت نمیبخشمش دوسش دارم خیلیم دوسش دارم ولی هیچوقت نمیبخشمش اگه بمیره منم خودمو میکشم چون بدونه اون نمیتونم ولییی هیچوقت نمیبخشمش ک منو تبدیل ب این ربات کرد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم شما سنت خیلی کمه برای نا امید شدن

مادرتون مشکلش چی هست که اجازه نمی ده شما تنها جایی بری؟ می ترسن؟ بد بین هستند؟ به شما خیلی وابسته هستن؟ خودشون همینطوری بزرگ شدن و زندگی کردن؟

وقتی ریشه مشکل رو بدونی حل کردنش خیلی راحت تره

عزیزم شما سنت خیلی کمه برای نا امید شدنمادرتون مشکلش چی هست که اجازه نمی ده شما تنها جایی بری؟ می تر ...

میترسه افکارش قدیمیه منم خیلی وابسته خودش کرده هیچوقت نمیبخشمش😭😭 

میترسه افکارش قدیمیه منم خیلی وابسته خودش کرده هیچوقت نمیبخشمش😭😭

مادرتون رو که نمیشه کاری کرد

چون تغییر افکار ایشون به نظر خیلی سخت میاد

پس شما سعی کن خودت برای خودت کاری کنی. چون مادر که از همه نزدیکتر هست آسیب زده بیشتر تا کمک

به این فکر نکن که مادر همیشه باید از آدم راضی باشه. این جلب رضایت برای شما به قیمت از دست رفتن آینده و جوونی ممکنه تمام بشه

شما کم کم بدون ترس قدم های کوچیک بردار و از مخالفت های مادر و حتی تشر و ناراحتیش هم نترس. در واقع کمر همت ببند و از مشکلات نترس

تا شروع نکنی در واقع خودت هم مقصر هستی. شما هم داری اشتباه مادرت رو تکرار می کنی.