2777
2789

خواهرم زمین شناسی بود ازمون استخدامی داد قبول سد 

بازار کار ندارن بجز ازمون استخدامی 

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رشته‌ی شیمی چه بخوایم چه نخوایم دست اقایونه، 

نظر شخصیه من اینه‌ که خانما توی زمین‌شناسی موفق‌ترن و حتی بیشتر رواج پیدا کرده و شغل مناسب پیدا میشه

انتخاب با خودتونه موفق باشید💓

عزیزم منم تجربی بودم و همین رشته های تورو میاوردم دولتی اما نرفتم و رفتم حسابداری خوندم و واقعا راضیم و الانم حسابدار یک شرکت معتبرم. بنظرم دنبال این رشته ها نرو تو ایران اینجور رشته ها آینده ای توش نیست. حداقل حالا که پیراپزشکی نمیاری یک رشته که بدردبخوره برو. اگر هم به این رشته ها علاقه داری بحثش جداست و نظری ندارم دیگه.

من واقعا اطلاعات درستی ندارم

ولی مامانم شیمی محض خونده و الان خونه دار عه 

اگه شیمی بخونی و تو شرکت های خوب قبول شی خب مسلما عالیه (پارتی داشته باشی)

در غیر این صورت زمین شناسی 

عزیزم منم تجربی بودم و همین رشته های تورو میاوردم دولتی اما نرفتم و رفتم حسابداری خوندم و واقعا راضی ...

چجوری تونستین استخدام بشین ؟

ممکنه یکم درباره حقوقش و شرایطش توضیح بدین 

رشته‌ی شیمی چه بخوایم چه نخوایم دست اقایونه، نظر شخصیه من اینه‌ که خانما توی زمین‌شناسی موفق‌ترن و ح ...

همه میگن بازار کار نداره آخه هیچکدوم😭به خدا موندم که چیکار کنم آخه نمی‌خوام پشت بمونم

من واقعا اطلاعات درستی ندارمولی مامانم شیمی محض خونده و الان خونه دار عه اگه شیمی بخونی و تو شرکت ها ...

با ارشد شیمی دارو نمیشه داروخانه ها استخدام شد؟؟

من رشته م عمران هست و از زمان دانشجویی دوستان زمین شناس دارم 

الان هم در مجموعه ای  که کار می کنم چند زمین شناس خیلی خوب داریم 

یکی دو تا از دوستانم برای ادامه تحصیل رفتند کانادا و انگلیس و یکی دو تا هم هیئت علمی دانشگاه شدند. 

بازار کار مثل مثلا حسابداری یا پرستاری و مدیریت قطعا نیست. حتی فکر می کنم شیمی هم اوضاع بهتری داشته باشه

برای آقایون در این رشته به عنوان سرپرست کارگاه های ژئوتکنیک و مهندسین سایت معمولا کار هست ولی خانم ها کمتر جذب میشن

در علوم پایه رشته سختی هم محسوب میشه و در واقع به نظرم بیشتر به مهندسی شباهت داره تا علوم پایه و خوندنش هم خیلی راحت نیست

در کل بخوام بگم جذاب ولی سخته. اگر قصد مهاجرت داری حتما پیشنهاد می کنم بخونی ولی اگر دنبال بازار کار داخلی هستی به رشته های دیگه فکر کن