2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری نمیارم

حتما از رشته های وزارت بهداشت بخون...اصلا رشته های سمت وزارت علوم نرو...پرستاری نمیاری ببین کدوم رشته ها رو میاری.‌..مثلا مدارک پزشکی بخون...یکی از اقوام نزدیک من مدارک پزشکی خوند ..من دهه شصتی ام ...اون زمان همه مسخره اش میکردن ولی بعد اتمام درسش شغل خیلی خوبی تو بیمارستان پیدا کرد و واقعا زندگیش زیر و رو شد ‌و ازدواج بسیار خوبی هم کرد...رشته ای بخون که تو بیماستان ها جذب داشته باشه

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

چجوری تونستین استخدام بشین ؟ممکنه یکم درباره حقوقش و شرایطش توضیح بدین

همه جا حسابدار میخوان اصلا بعد فارغ التحصیلی دغدغه شغلی نداری اگر بخش خصوصی کار کنی حقوقت بیشتره وگرنه که قانون کار حقوق میدن. و خب میتونی چندجا همزمان حسابداری کنی دورکاری و اینا