2777
2789

کاری نمیتونی بکنی

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری نمیتونی بکنی

😭چند روز پیشا منو کتک زد.دیروز که اومدیم خونه مامانم گفت چیزی به کسی نگو من قول میدم درست بشم.و اگر بگی همه چی بد تر میشه و ...چون دور چشمم کامل کبوده و دیده میشه....خلاصه من گفتم بریم محضر خونه حق طلاق بهم بده.قبول کرد.اما دیشب زد زیر حرفش.گفت هر وقت طلاق خواستی هم طلاقت میدم هم مهریه اما حق طلاق نمیدم

😭چند روز پیشا منو کتک زد.دیروز که اومدیم خونه مامانم گفت چیزی به کسی نگو من قول میدم درست بشم.و اگر ...

برو پزشک قانونی 

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من حق طلاق رو گرفتم روز اولولی بهش فکر هم نمی کنماونه که هی یادشه 🫠🙄

من این حقوق میخوااام.موقع عقد بچه بودم هیچی حالیم نبود.شونزده سالم بود.الان همش به مامانم غر میزنم که مکه رو دستتون مونده بودم تو شونزده سالگی ردم کردین هیچی هم بهم یاد ندادین.به جای صد و چهارده تا سکه ترجیح میدادم تماااام حق و حقوقی میشه داشت رو داشته باشم با مثلا پنجاه تا سکه مهریه.

خیلیییی غمگینم

فقط دو. چشمم کبوده و روی وام.مال چند روز پیشه.دو سه سال پیشم کتکم زده بود.اونجا خیلی خیلی پیام کبود ...

ازش بدم میاد .دوسش داشتم ولی داره دوست داشتنم کمتر میشه.دلم واسش تنگ نمیشه.نگراپش نیستم.و اصلا دوست ندارم اینطوری باشم.ای کاش بهتر بودیم

فقط دو. چشمم کبوده و روی وام.مال چند روز پیشه.دو سه سال پیشم کتکم زده بود.اونجا خیلی خیلی پیام کبود ...

هر چی سریعتر برو پزشکی قانونی و مستندش کن 

عقدنامه رو مطالعه بفرمایید موارد متعددی هست ک زن حق طلاق داره ،یکیش عسر و حرج ک تکرار کتک زدن میتونه مصداق اون باشه

باید ک فکر عاقبت از ابتدا کنیم

چرا نمیری پزشک قانونی مدرک داشته باشی