2777
2789
خب این کار و بکنکامپیوتر برات مناسبه چون پایه ش ریاضیه

به نظرتون خوبه کنکورمهندسی کامپیوتربزنم هوش مصنوعی چون بورسم میگیرن امسال حالانمیدونم ساله دیگه هم دارن یانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالاخواهربذارببینم قبول میشم ولی یکی ناامیدم کردگفت کامپیوتربه درنمیخوره طرف بیکاره؟؟

عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی 

کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنیا با سرعت باورنکردنی داره به سمتی میره که همه چیز میشه هوش مصنوعی

الان هوش مصنوعی وارد رشته مکانیک هم شده سازه های هوشمند و ... 

به عشق مردن زندگی میکنم

عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنی ...

آهان درست میفرماییدماتورشته ریاصیم برنامه نویسی ایناهم داریم بعدازنظرشماحذفش کنیم هوافضارو؟؟

عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنی ...

به نظرشمااگرمن رشته دیگه بخونم ارشدودکترامیتونم استاددانشگاه بشم یابایدیه رشته ای بخونم تاآخرش؟؟

آهان درست میفرماییدماتورشته ریاصیم برنامه نویسی ایناهم داریم بعدازنظرشماحذفش کنیم هوافضارو؟؟

از داداشت بپرس اگه علاقه به رشته هایی مثل مکانیک و اون حال و هوا داره براش مناسبه در غیر این صورت خیر

هوافضا خیلی سال پیش یکی از گرایش های ارشد مکانیک بود بعدا شد یه رشته جدا

به عشق مردن زندگی میکنم

به نظرشمااگرمن رشته دیگه بخونم ارشدودکترامیتونم استاددانشگاه بشم یابایدیه رشته ای بخونم تاآخرش؟؟

آره میتونی 

اگر توی همه مقاطع معدلت بالا باشه و تو دکترا کلی مقاله بدی متفاوت بودن رشته لیسانست نمیتونه مانعی برای هیئت علمی شدن باشه

به عشق مردن زندگی میکنم

یعنی فیزیکم خوب نیست ارشدشم بره هسته ای بخونه؟؟

راستی هوافضا برای مهاجرت خوب نیستا

من همه هم رشته ای هام که هوافضا بودن برای رشته مکانیک پذیرش گرفتن

چون رشته نظامیه نمیشه 

به عشق مردن زندگی میکنم