neda_mechanic مدیر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 عنوان رشته مهندسی هوافضا | مشاهده متن کامل بحث + 3217 بازدید | 34 پست رشته خوبیه به نظرتون بزنیم واسه داداشم؟؟؟؟؟ 1403/06/15 | 10:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 ولی خودم دلم میخوادارشدیه رشته دیگه بخونم خب این کار و بکنکامپیوتر برات مناسبه چون پایه ش ریاضیه به عشق مردن زندگی میکنم
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 خب این کار و بکنکامپیوتر برات مناسبه چون پایه ش ریاضیه به نظرتون خوبه کنکورمهندسی کامپیوتربزنم هوش مصنوعی چون بورسم میگیرن امسال حالانمیدونم ساله دیگه هم دارن یانه
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 به نظرتون خوبه کنکورمهندسی کامپیوتربزنم هوش مصنوعی چون بورسم میگیرن امسال حالانمیدونم ساله دیگه هم د ... عااالیههوش مصنوعی خوش به حالت موفق باشی به عشق مردن زندگی میکنم
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 عااالیههوش مصنوعی خوش به حالت موفق باشی حالاخواهربذارببینم قبول میشم ولی یکی ناامیدم کردگفت کامپیوتربه درنمیخوره طرف بیکاره؟؟
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 حالاخواهربذارببینم قبول میشم ولی یکی ناامیدم کردگفت کامپیوتربه درنمیخوره طرف بیکاره؟؟ عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنیا با سرعت باورنکردنی داره به سمتی میره که همه چیز میشه هوش مصنوعیالان هوش مصنوعی وارد رشته مکانیک هم شده سازه های هوشمند و ... به عشق مردن زندگی میکنم
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنی ... آهان درست میفرماییدماتورشته ریاصیم برنامه نویسی ایناهم داریم بعدازنظرشماحذفش کنیم هوافضارو؟؟
jana_ma عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 12405 برادرشوهر من مهندسی هوافضا خوندهخیلی علاقه داره و راضیه جهان استوار نمیماند مگر با سری خمیده بر روی شانهی کسی که دوستش داریم…
maryamhana عضویت: 1398/06/02 تعداد پست: 29188 اگر قصدش مهاجرت باشه رشتهی خیلی خوبیهولی برای ایران موندن زیاد جالب نیستبراساس تجربه اطرافیانم هوافضا و فیزیک برای مهاجرت عالی هستن
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 اگر قصدش مهاجرت باشه رشتهی خیلی خوبیهولی برای ایران موندن زیاد جالب نیستبراساس تجربه اطرافیانم هواف ... یعنی فیزیکم خوب نیست ارشدشم بره هسته ای بخونه؟؟
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 عزیزم سعی کن با آدمهای آگاه و تحصیل کرده مشورت کنی نه هر کسی کامپیوتر به درد نمیخوره؟؟؟؟ الان که دنی ... به نظرشمااگرمن رشته دیگه بخونم ارشدودکترامیتونم استاددانشگاه بشم یابایدیه رشته ای بخونم تاآخرش؟؟
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 آهان درست میفرماییدماتورشته ریاصیم برنامه نویسی ایناهم داریم بعدازنظرشماحذفش کنیم هوافضارو؟؟ از داداشت بپرس اگه علاقه به رشته هایی مثل مکانیک و اون حال و هوا داره براش مناسبه در غیر این صورت خیرهوافضا خیلی سال پیش یکی از گرایش های ارشد مکانیک بود بعدا شد یه رشته جدا به عشق مردن زندگی میکنم
neda_mechanic مدیر استارتر عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 2055 از داداشت بپرس اگه علاقه به رشته هایی مثل مکانیک و اون حال و هوا داره براش مناسبه در غیر این صورت خی ... عه مکانیک خوبه بزنیم بیاره؟؟
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 به نظرشمااگرمن رشته دیگه بخونم ارشدودکترامیتونم استاددانشگاه بشم یابایدیه رشته ای بخونم تاآخرش؟؟ آره میتونی اگر توی همه مقاطع معدلت بالا باشه و تو دکترا کلی مقاله بدی متفاوت بودن رشته لیسانست نمیتونه مانعی برای هیئت علمی شدن باشه به عشق مردن زندگی میکنم
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 عه مکانیک خوبه بزنیم بیاره؟؟ اگه علاقه داره آره به عشق مردن زندگی میکنم
نیلوو_خانوم عضویت: 1402/06/16 تعداد پست: 2338 یعنی فیزیکم خوب نیست ارشدشم بره هسته ای بخونه؟؟ راستی هوافضا برای مهاجرت خوب نیستامن همه هم رشته ای هام که هوافضا بودن برای رشته مکانیک پذیرش گرفتنچون رشته نظامیه نمیشه به عشق مردن زندگی میکنم