2777
2789
عنوان

کیا با تخمک اهدایی نتیجه گرفتن من دیگه نمیدونم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2520 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه جاریم به دنیا اومده ،جرات ندارم ببینمش ،میگن چشمش نزنه ،بخدا که من اینطوری نیستمو دوسشم دارم ،ول ...

عزیزم😢الهی دامنت سبزشه تا توهم خوشحال شی🙏

امیدوارم معجزه الهی رو ببینی و خودت طبیعی باردار شی🙏

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

دکتر گفت رحمت خوبه ،میگم نکنه یه دفعه نگیره دیگه دق میکنم

راضی باش به رضای خدا 

انشالله که خواست خدا همون آرزوهای قلبی خودت باشه

ولی توکل کن از ته دل   و امیدوار و محکم برو جلو  

دکتر گفت رحمت خوبه ،میگم نکنه یه دفعه نگیره دیگه دق میکنم

غصه نخور عزیزم اهدایی بگیر اینقدر هم که بقیه میگن وحشتناک نیست من خودم اهدایی گرفتم با واسطه بودم اما جز ب جز مراحلش رو درجریان بودم سه تا از دوستامم گرفتن یکیشون انتقال داده دو قلو بارداره یکی دیگه دخترش یکسالش شده ناز و ماه و یکی دیگه تازه داره از روی عکس اهدا کننده اش رو انتخاب میکنه والا که اهدایی غول نیست هم مادر میشی هم بچه از خودت متولد میشه هم شیر تورو میخوره اسپرم همسرت هم که هست پنجاه درصد ژن هم از همسرت هست برو بگیر انشاالله بزودی مادر میشی کابوس تموم میشه 

غصه نخور عزیزم اهدایی بگیر اینقدر هم که بقیه میگن وحشتناک نیست من خودم اهدایی گرفتم با واسطه بودم ام ...

ممنونم فدات شم ،ایشالا واسه ما هم بگیره ،ولی یکم انگار دی اف همسرمم متوسطه ،از اونم نگرانم انگار ۳۳ مرزشه ،۲۸ بود ،هرچن دکتر نامه داد واسه آی وی اف بازم نگرانم