2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بپرس

مرسی

من تو اینستا یکی رو فالو دارم حالا بعضی وقتا پشت‌اش ۱۰ تا بعضی وقتا ۱۵ تا 

میخوام بدونم دلیلی این تغییر پستای چیه 

اصلا پست جدید نمیزاره ها از اول ۱۵ تا بور اما بعضی وقتا میشه ده تا دوباره میشه همون ۱۵ تا

بپرس

مرسی

من تو اینستا یکی رو فالو دارم حالا بعضی وقتا پشت‌اش ۱۰ تا بعضی وقتا ۱۵ تا 

میخوام بدونم دلیلی این تغییر پستای چیه 

اصلا پست جدید نمیزاره ها از اول ۱۵ تا بور اما بعضی وقتا میشه ده تا دوباره میشه همون ۱۵ تا

مرسیمن تو اینستا یکی رو فالو دارم حالا بعضی وقتا پشت‌اش ۱۰ تا بعضی وقتا ۱۵ تا میخوام بدونم دلیلی این ...

وای دقیقااااا منم اینطوریه. سوالمم هست😂🥲ببخشیددد

"عرب" اصالت منه🌹

مرسیمن تو اینستا یکی رو فالو دارم حالا بعضی وقتا پشت‌اش ۱۰ تا بعضی وقتا ۱۵ تا میخوام بدونم دلیلی این ...

خب منم ۷تا پست دارم کرده بودم ۱دونه الان کردمش ۲ تا

درواقع حذفش نمیکنیم بایگانی میکنیم بدای شما حذف میشه ولی میره یه حافظه مخفی که هردقت خواستم میتونم برگردونمش

فیلترشکنت حتما لوکیشنتو همش عوض میکنه

طبیعیه اینجور چیزا برای بعضی کشورا بعضی پستا دیده نمیشه

خب منم ۷تا پست دارم کرده بودم ۱دونه الان کردمش ۲ تادرواقع حذفش نمیکنیم بایگانی میکنیم بدای شما حذف م ...

اها یعنی عمدی این کارو انجام میده خوب دلیلش چیه چرا اینکارو میکنی

اها یعنی عمدی این کارو انجام میده خوب دلیلش چیه چرا اینکارو میکنی

دلیلی نداره چندتا پست از تولد هرسالم بودن که بخاطر پوششم اینا بایگانیشون کردم(دوست پسرم گیر داد)🤣🤣🤣منم بایگانی کردم بعضا بیکارم میشینم میارم رو صفحه بعد برمیگردونم