2777
2789

سلام 

من ۲۰ سالمه تازه کنکور دادم ولی خراب کردم رشته خوب نمی تونم قبول بشم میتونم به رسته ها شناور برم که هیچ شغلی ندارن ولی دانشگاه رو خیلی دوست دارم  لیسانسم برام مهمه آلام نمی دونم برم دانشگاه لیسانس بگیرم بعد بیام برم سربازی و بعدش کاری پیدا بکنم و سه سال عقب بیوفتم یا اینکه الان همون برم سربازی و زودتر شغل پیدا کنم و وارد جامعه بشم میشه لطفا راهنمایم بکنید واقعا نیاز به راهنمایی دارم

یعنی الان بری سرباز صفر بشی. نه اصلا. خیلی بهت سخت میگذره. 

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو دانشگاه کیف کن ۴ سال

من پسرم اگه برم میترسم خیلی عقب بمونم پسر خاله هم درس نخوندن الان دارن ماشین دارن برا خودشون دو سال از من بزرگترن 

خانواده هم اصلا ازم حمایت نمی کنه حتی اگر برم دانشگاه باید خیلی سختی بکشم

نمی دونم چیکار بکنم

کاش پسر نبودم...

یعنی الان بری سرباز صفر بشی. نه اصلا. خیلی بهت سخت میگذره.

البته خانوم دکتر من دوست دارم اگر الان نرفتم دانشگاه. رفتم سربازی اومدم حتما برای پزشکی دوباره بخونم کنار کار

فعلا موندم

تحقیق کردم الان با لیسانس هم زیاد آسون نمی گیرن مگر اینکه پارتی داشته باشی...هر کسی یه چیز میگه نمی ...

ولی یکی از فامیلای ما وقتی رفته بود سرکار و سربازی و اینا دیگه ذهنش کشش دانشگاه و درس نداشت.‌انتخابه ببین کدوم برات با ارزشتره. یا یک دانشگاهی برو که بتونی کاری حرفه ای کنارش یاد بگیری

وقتی کتاب هست چرا همه چیز رو خودمون تجربه کنیم.‌ دومین اعتقاد: فداکاری نکنیم..ثمره فداکاری انتظارات بیش از حد از طرف مقابل میشه. 🧚‍♀️🧚‍♂️🧚🌷