چن وقت پیش میومدم ی خانومی ک ماسک زده بود با چادر ب من ک رسید با عصا اروم مث اینکه لنگ میزد حرکت میکردش رسبد گفت چن تومن پول بده ندارم و...رفیقم گفت بیا بیخیال ولی دستمو بردم کیفم ک پولو در بیارم بدم فک کرد نمیدم رفت پشت سرمو نگاه کردم ینی ی جوری راه میرفت با سرعت میدویید عصاشم رو هوا گرفته بود نقش بازی میکرد بعد من دلم سوخت واس اون😕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من چند وقت پیش یه ویدیو دیدم گمونم پاکستان بود یا هند چند نفر گدا در حال گدایی و ناله بودن یکیشون روی ویلچر بود بعد یهوو یه گاو اومد وسط خیابون انگا رَم کرده بود خلاصه اون ویلچریه همونجا شفا گرفت پاشد دووویداااااا🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐
یه کاربر اینجا تاپیک زد مادربزرگم میره گدایی..با اینکه خونه و همه چی داره بهش پول میدیم باز میره گدایی میکنه حوصلش سر میره آبرومونو برده.. از اون موقع به پیرزنای گدا اعتماد مدارم:/