2777
2789
عنوان

ولی ب هر گدایی نباید پول داد شاید بگید گناهه فلان

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 27 پست
صدقه بلارو رفع می کنه خدا که می بینه ما به خاطر صدقه میدیم حتما باید فلج باشه تا بدیم وا

بحث فلج بودن و...نیس ک بحث سر اینه نقش بازی میکنن ی جوری گولت میزنن  اره منم واس همون صدقه میدم ولی هر کی بود ی جوریش میشد اون صحنه رو میدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش تو همین سایت ی نفر واضح اشک و ناله میکرد ک حتی ندارم نون بخورم اونوقت عکس خونه زندگیش میدیدی ...

الا بذکر الله تطمعن القلوب  انقد همه چی قشنگه حس میکنم رویاهامو دارم زندگی میکنم 🥺🌱🫀
صدقه بلارو رفع می کنه خدا که می بینه ما به خاطر صدقه میدیم حتما باید فلج باشه تا بدیم وا

خب صدقتو بده دست یکی که نیاز داره 

الان کلی خیریه هست که با موبایل بانک میشه براشون پول ریخت 

من هر وقت میخوام صدقه بدم به خیریه بچه های کار یا زنان سرپرست خانوار یا طرح نان یا بچه های سرطانی کمک میکنم اینجوری حداقلدست یکی میریه که نیاز داره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه پسر جوون جلو منو همسر رو گرفت یه کاغذ نشونم داد مثلا کر و لال بود نوشته بود من از فلان شهر اومدم و مریضم و پول برگشت ندادم و.... دلم سوخت علارقم مخالفت همسرم بهش پول دادم . 

چند ماه بعد تو مطب دکتر با همون دست نوشته اومد گدایی نصف مریضای مطب صداشون در اومد که این دروغ میگه بهش پول ندین و...

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂
یه کاربر اینجا تاپیک زد مادربزرگم میره گدایی..با اینکه خونه و همه چی داره بهش پول میدیم باز میره گدا ...

اونا عادت کردن اصلا انگار چشمشون سیر نمیشه

منم شنیدم چن مورد اینجوری ک طرف با وجود اینکه پولداره میرفته گدایی

الان لیسانس و فوق لیسانس ها بیکارن عزیزم نمی دونستی بدون

فقط منطقت🤣🤣

مگه. حتما باید با توجه به تحصیلاتشون کار پیدا کنن 

بپعزیزم  قرار نیست چون عرضه کار کردن ندادن دستشون جلو دیگران دراز بشه . برن نظافت ساختمون برن کارگری ساختمون.  گدا پروری نکنید .

یه پسر جوون جلو منو همسر رو گرفت یه کاغذ نشونم داد مثلا کر و لال بود نوشته بود من از فلان شهر اومدم ...

همسرت ی چیزی میدونست ک مخالفت کرده 

ما زود باوریم از خودم میدونم سریع احساساتم جریجه دار میشه دلم میسوزه 

همسرت ی چیزی میدونست ک مخالفت کرده ما زود باوریم از خودم میدونم سریع احساساتم جریجه دار میشه دلم میس ...

دقیقااا . دیگه ازون به بعد تمام  باورام فرو ریخت😆 دیگه به هیچکس کمک نمیکنم.فقط به پنج شنبه های مهرورزی کمک میکنم.

فقط منطقت🤣🤣مگه. حتما باید با توجه به تحصیلاتشون کار پیدا کنن بپعزیزم قرار نیست چون عرضه کار کردن ...

الان واسه نظافت چی های اداره ها و شرکت ها که بخوان استخدام کنن مدرک لیسانس می خوام البته شهر ما اینجوریه شهر شما رو نمی دونم