2777
2789

چن وقت پیش میومدم ی خانومی ک ماسک زده بود با چادر ب من ک رسید با عصا اروم مث اینکه لنگ میزد حرکت میکردش رسبد گفت چن تومن پول بده ندارم و...رفیقم گفت بیا بیخیال ولی دستمو بردم کیفم ک پولو در بیارم بدم فک کرد نمیدم رفت پشت سرمو نگاه کردم ینی ی جوری راه میرفت با سرعت میدویید عصاشم رو هوا گرفته بود نقش بازی میکرد بعد من دلم سوخت واس اون😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند وقت پیش یه ویدیو دیدم گمونم پاکستان بود یا هند چند نفر گدا در حال گدایی و ناله بودن یکیشون روی ویلچر بود بعد یهوو یه گاو اومد وسط خیابون انگا رَم کرده بود خلاصه اون ویلچریه همونجا شفا گرفت پاشد دووویداااااا🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐

ولی اونی ک اعتیاد داره پولی ک دادی میده مواد مخدر😢

اشکال نداره در هر صورت گره از کارش باز کردم

بخدا معتادا هم گناه دارن اونا هم چوب سادگیشونو خوردن مطمعنم 99 درصدشون پشیمونن و نادم..

یه کاربر اینجا تاپیک زد مادربزرگم میره گدایی..با اینکه خونه و همه چی داره بهش پول میدیم باز میره گدایی میکنه حوصلش سر میره آبرومونو برده.. از اون موقع به پیرزنای گدا اعتماد مدارم:/

چند وقت پیش یه گدا رو گرفتن در عرض چند ساعت ۶ تومن پول جمع کرده بود زنه !!!

واقعا هر گدایی رو نباید کمک کرد 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵