چن وقت پیش میومدم ی خانومی ک ماسک زده بود با چادر ب من ک رسید با عصا اروم مث اینکه لنگ میزد حرکت میکردش رسبد گفت چن تومن پول بده ندارم و...رفیقم گفت بیا بیخیال ولی دستمو بردم کیفم ک پولو در بیارم بدم فک کرد نمیدم رفت پشت سرمو نگاه کردم ینی ی جوری راه میرفت با سرعت میدویید عصاشم رو هوا گرفته بود نقش بازی میکرد بعد من دلم سوخت واس اون😕
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من چند وقت پیش یه ویدیو دیدم گمونم پاکستان بود یا هند چند نفر گدا در حال گدایی و ناله بودن یکیشون روی ویلچر بود بعد یهوو یه گاو اومد وسط خیابون انگا رَم کرده بود خلاصه اون ویلچریه همونجا شفا گرفت پاشد دووویداااااا🤣🤣🤣🤣😐😐😐😐
یه کاربر اینجا تاپیک زد مادربزرگم میره گدایی..با اینکه خونه و همه چی داره بهش پول میدیم باز میره گدایی میکنه حوصلش سر میره آبرومونو برده.. از اون موقع به پیرزنای گدا اعتماد مدارم:/