2777
2789

مهمونم مادر شوهرم اینان هر دفه به بهانت های مختلف میان

امروز از ساعت دو تمیزی کردم تا ۶ بخدا هیچی نخوندم بعدش برنج درست کردم و سالاد رفتم دو تا مرغ سوخاری گرفتم وقتم زیاد گرفته نشه تا ساعت ۱۰ شب درگیر پذیرایی بودم 

پرسبدم فردا کی میرن مسافرت مادر شوهرم  گفت ساعت ۹ ما ۷ میزیم فک کردم ۷ صبحه خوشحال شدم 

اومدم تو اتاق شوهرم گفت ۹ شب انگار دنیا رو سرم خراب شد ناراحت شدم و عصبانی گفتم شوهرم برو فقط دعا کن عاقبت بخیر بشی با تعنه یعنی اینکه درک نمیکنی و مهمون دعوت میکنی و ...گفتم اخرت خودتو میسوزونی با این رفتارات.یعنی هم ناهار هم شام باید بپزم شوهرم گفت غذا از بیرون میاریم درصورتی که هی برای من پول نداره 

همین امشب ۷۰۰ تومن خرج کردم تازه برنج و ... داشتیم 

شوهراواسه ما پول ندارن واسه بقیه دارا میشن

امتحان چی داری؟؟؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اومدم تو اتاق درس بخونم صوتای استاد رو گوش کنم گفتم باید چراغ اتاق و صدای اینارو تحمل کنی

چون دامادشونم تو هال خوابیده تازه نامزد کرده با خواهرش

اونیکی اتاقم پدرشوهرم اینا مکان درس خوندن نداشتم

کمی خوندم تخت تکون میخورد بخاطر بچه هام  شوهرم الکی خودشو زد بود به خواب گفت چیه بابام اینا اینجان تا صب باید من زجر بکشم تکون بخوری رو تخت

منم گفتم من تا ۴ صب ممکنه درس بخونم برو توی حال بزور فرستادمش رفت

مهمان باید قبل از اومدن تعداد روزهایی ک میمونه رو اطلاع بده و حتما شرایط میزبان در نظر بگیزه 

مخصوصا وقتی خونه ی خانم دانشجو یا شاغل میرن . 

بعدم هیچکی با مهمون دعوت نکردن نمیره جهنم ، ب شوعرت بگو فاز برنداره دسگ مرغ و پلو چربطی ب عاقبت بخیری داره . 

حالا اخر تابستونی امتحان چی داری؟

فردا صبح زود برو کتابخونه تا شبم نیا،بگو من امتحان دارم ببخشید.خودتون یه چی غذا درست کنید از خودتون ...

اونم شوهر من دیونم کرده با این دعوتاش 

اونا میرن مشهد من زجرشونو باید بکشم قبول نباشه الهی

مهمان باید قبل از اومدن تعداد روزهایی ک میمونه رو اطلاع بده و حتما شرایط میزبان در نظر بگیزه مخصوصا ...

من ترم پیش بحاطر همین مهمون بازی شوهرم نرفتم سر جلسه انداختمش تابستان 

دایی مامانش اومده بود تهران من میزبان بودم همیشه من بدبخت مهمون دارم

تارف نکن.برو کتابخونه،تا دفعه بعد ملاحظه کنن یکم

بخدا روز قیامت نمیگذرم ازشون برای سلمونی میان از کرج بزای مریضی میان تهرانبرای عیادت بعدش خونه منن همش 

خیر نبینن

من ترم پیش بحاطر همین مهمون بازی شوهرم نرفتم سر جلسه انداختمش تابستان دایی مامانش اومده بود تهران من ...

خب الان امتحان چی داری

ترم چندی

چ دانشگاهی

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
من ترم پیش بحاطر همین مهمون بازی شوهرم نرفتم سر جلسه انداختمش تابستان دایی مامانش اومده بود تهران من ...

چطوری امتحانو میندازن تابستون؟ 

من خیلی این ترم نیاز داشت اینکارو کنم .