2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انواع فشارای روانیو تجربه کردم

تنها راهکاری ک تا حالا جنگیدم و روانی نشدم 

حرف زدن با خودم و درک کردن خودم و امیدواربودن ب خدام بوده

(سخت نگیر ب خودت)

خدایا شکرت بخاطر همه چیز😇😇

مشکل اینه من بیش از حد به خودم سخت میگیرم و واقعا دست خودمم نیست

عزیزم نه اینکه کلا بیخیال عالم بشی.. اما خودتو زیاد سر هرچیزی اذیت نکن. بقول بچه ها دنیا۲روزه🥲❤❤

عزیزم نه اینکه کلا بیخیال عالم بشی.. اما خودتو زیاد سر هرچیزی اذیت نکن. بقول بچه ها دنیا۲روزه🥲❤❤

من از وقتی که یادم میاد انقدر سر هر چیزی به خودم سخت گرفتم که آرزوم اینه بشم یه آدم بیخیال

اوهوم ولی ای کاش انقد سخت نمیگذشت🥺🥺

من از وقتی که یادم میاد انقدر سر هر چیزی به خودم سخت گرفتم که آرزوم اینه بشم یه آدم بیخیالاوهوم ولی ...

عزیزم زمونه سخت شده.. برای اکثر افراد چ اقا چ خانم چ مجرد و چ متاهل سخت میگذره.. 

با خودت حرف بزن مشکلاتتو با خودت حل کن.. لیست بنویس از دغدغه و مشکلاتت اونایی ک قابل حل شدنن دونه دونه حل کن.. کمک کن ب خودت ن ک بیشتر خودتو عذاب بدی گلم😘❤