2777
2789
عنوان

اکسم استوریامو ریپلی میکنه

68 بازدید | 10 پست

هرروز چک میکنه بعضی وقتا لایک میکنه،اگه از خودم عکس بزارم قربون صدقه میره،یا ریلز میفرسته،چ عکسالعملی نشون بدم؟مقصر کاتی هم اون بود ینی منتظر بود منتشو بکشم نزارم کات بشه ولی درجا قبول کردم و انفالو کردم بعده ۳هفته ک دید نرفتم سمتش خودش دوباره اومد ولی دیگه جوابشو نمیدم،حالا چ کنم؟نمیخوام بلاک کنم

این دیگه نکست محسوب میشه🤌🏻

فقط 43 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

-شاید اگر صدقه خود را در سطل زباله بندازید زودتر به دست نیازمند برسد تا در صندوق صدقات..!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهونه چیخب شاید دلش میخواسته نازشو بکشی

ببین چند روز قبلش گفت کی عقد کنیموگفتم هیچوقت بشوخی گفتم اونم بهش برخورد چندروز بعدش الکی بهونه گرفت گفت چقد سرد رفتار میکنی عین افتاب پرست رنگ‌عوض میکنی درحالی ک من اکی بودم،بعد ک گفتم بد حرف میزنی گفت باشه بای،منم انفالو کردم شمارشو پاک کردم بقیشم‌ ک گفتم

خب شاید لحنت مناسب شوخی نبودهبهش بگو همینیو ک تعریف کردی ولی سعی کن منت کشی نباشه و بعدا از این قضیه ...

بره گمشه مرد گنده خودش نمیفهمه من بهش بگم،حتما دنبال بهونه بوده ولی نمیدونم چرا گورشو گم نمیکنه