2777
2789
عنوان

شما هم فامیلاتون اینجورین

1142 بازدید | 55 پست

من دخترخالم بهم بد ضربه ای زد... ی کاری با پسرخالم داشتم اونم انجام نداد و اخر گفت حوصله کل کل با ادمای بیشعورو ندارم... ۲۰ سالشه😐

عمو عمه دایی خاله هیچکدوم زنگ نمیزنن حالمو بپرسم همش من میزدم  و حتی بچه هاشون...

شوهرمم ک ی جوری رفتار کرده حس بی ارزشی دارم..

کل فامیلارو حذف کردم 

هیچ دوستی هم ندارم 

خیلی تنهام دلم شکسته... 

ب همشونم محبت کردم هم کلامی هم مالی. دستم نمک نداره

ما خانواده مادریم باعث فروپاشی زندگیمون شدن با اونا هیچ ارتباطی با خانواده پدری هم..مادرم ندارم پدرمم عین عزرائیله صبح تا شب تو اتاقم خواهر برادر و شوهرم ندارم

.دوستی ام ندارم میفهممت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی تنهام

میخوام برم باشگاه بسکتبال ثبت نام کنم دوست پیدا کنم

از فامیل ضربه خوردم

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱

حس میکنن خودمو میگیرم هیچکس جذبم نمیشه خیلی ناراحتم

خانواده پدری منم این فکرو دارن

ولی من خودمو نمیگیرم فقط ازشون متنفرم

گردن درازی اکیدا ممنوع❌️به یسریام باید گفت چطوری دراز گردن🦒انقدر سرت پی حرف بازی و لجن پراکنی و عقده افشانی پشت سر مردم گرم بوده گردنت کش اومده دراز شده🪜نگاهت دنبال ماتحت مبارک مردم بوده چشمات ورقلمبیده شده تقاص نواقص تو رو هم مردم باید پس بدن🧟‍♀️بالاخره لقمه رو ظاهر تاثیر داره دیگه😜خدایا شکرت که دشمنامو از ابله ترین و خنگ ترین اقشار جامعه در تاریخ آفریدی😌👌🏻بعضی تاپیکا و پستای مورد علاقه ی بعضیا رو میزنم تا ملخا رو از لونه هاشون بکشم بیرون بالاخره یجایی باید شرایط انعقاد نطفه هاشونو نشون بدن☠️یه نفر باشی و بیشتر از ده تا اکانت فیک داشته باشی و خودت با خودت گروپ بزنی خبر از قابلیت های فراوانت میده وبکمی😈⛏️ لطفا شماها هر چه سریعتر قبل خرداد از نینی سایت فرار کنید تا آبروتون بیشتر از این نرفته چون دیگه دستتون واسه خیلیا رو شده و ظاهر و باطن شیطانیتونو همه دیدن🙎🏼‍♀️🍂👩🏻‍🦱