2777
2789
عنوان

شما هم فامیلاتون اینجورین

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 55 پست
انقدر خرج داریم ک باشگاه و استحر نمیرسه...موهام ریزش شدید پیدا کرده باید برم دنبال دوا درمون

ب این عصابت مسلط باش درضمن ی شغل پیداکن سرگرم میشی پولم درمیاری

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این عصابت مسلط باش درضمن ی شغل پیداکن سرگرم میشی پولم درمیاری

بخدا چندساله گیر دادم برم سرکار نمیذاره   اخر اجازه داد تتو بدن یاد بگیرم... ولی کسی نیست بزنم براش پیجم  ژدم 

بخدا چندساله گیر دادم برم سرکار نمیذاره اخر اجازه داد تتو بدن یاد بگیرم... ولی کسی نیست بزنم براش ...

بالاخره انرژی منفی و بریز دور همه مشکل دارن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

خیلی شبا ب چیزای خوب و مثبت فکر میکنم بعضی وقتا هم اینجوری کاش ب ارامش برسم

خدا بزرگه برات غرزوی شادکامی و سلامتی و جیب پرپول دارم 

اصلا اعتماد ب نفسم داغون شده

میفهممت منم همینم. دیگه بابامم اجازه بده نمیتونم برم بیرون ارتباطمو شروع کنم.. خیلی غیر اجتماعی شدم یه دونه دوستم ندارم..ولی تو ازاد تری برو باشگاه برو کلاس برا خودت دوست پیدا کن خودتو مشغول کن رو خودت کار کن

سلام عزیزم سگتون خوب شد؟ سگ منم اسهال خونی گرفته فک کنم پاروا باشه

اره من همون اول ک فهمیدم بالا اورد فرداش بردمش دکتر...

۱ هفته درگیر بودیم سریع خوب شد

اگه کرجی ببر دامپزشکی اوا پیش دکتر ترابی

یا دامپزشکی دکتر رمضانی

خیلی سخته