2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم

7591 بازدید | 57 پست

یه مدته دیگه جز خودکشی هیچ فکر و هدفی ندارم

فقط دلم میخواد بمیرم، نقاشی رنگ روغن میکردم با اینکه مهارتم بالاست و کارام فروش میره اما یهو دلم میخواد بیخیالش بشم حس میکنم نمیتونم 

مژه کار بودم ول کردم کارمو

هیچ کسو دلم نمیخواد ببینم نه خونواده شوهر ، نه خونواده خودم

هیچ کس برام امن نیست، هیچ چیز برام مهم نیس

دنیا انگار برام تموم شده.. زندگی برام هیچ رنگی نداره

۲۲ سالمه بخاطر شرایط خانوادم مجبور به ازدواج بودم فکر میکردم اگه از اون خونه برم نجات پیدا میکنم

البته حرفای مامانم هم بی تاثیر نبود هیچوقت حمایتم نکرد از پدرم جدا شده و من با مامانو خواهرام زندگی میکردیم من بچه اول بودم

همش بی عرضگی های بابام سر من خالی میشد، هرچی ازش میخواستم میگفت شوهر کن اون برات انجام بده 

هیچوقت بهم محبت نمیکرد اصلا

الان که یه روز در هفته میرم اونجا میبینم با خواهرام خیلی خوبه رابطش کار های ساده ای که میتونست برام بکنه ولی نکرد اما هزار برابر برای اونا میکنه

چرا دوسم نداشت؟ چرا همش میخواست من برم از اون خونه!

الان شرایط زندگیم حتی بدتر از قبله. با همسرم تفاهم نداریم سرهر چیزی جنگ و دعوا داریم، حرمتا بینمون از بین رفته 

فحش و کتک کاری شده… دوسش ندارم

مجبور به تحملم مامانم حمایتم نمیکنه جدا بشم

هیچ کس نیس پشتم باشه

همش میگه اگه جدا شی مردم اینطوری میگن اونطوری میگن

میگن مادرش جدا شده بود اینم شد

میگه جدا شی نمیزارم بیای خونه من

من چیکار کنم اخه؟ چه گناهی داشتم از بچگی تا الان فقط مصیبت فقط غم و غصه

من هیچ‌وقت روی خوش زندگی رو ندیدم

معنی محبت واقعی رو نفهمیدم، معنی عشق رو نفهمیدم

معنی پدر مادر داشتن رو نفهمیدم

خیلی تنهام

داغونم دیگه نمیکشم . اصلا دیگه تحمل ندارم

قبلا دلم نمیخواست بمیرم اما الان دیگه هیچی برام اهمیت نداره. چیزی ندارم بخاطرش ادامه بدم هیچ دلیلی نیست

خودکشی حرامه 

ما که دنیامون لجنه بذار آخرتمونو به دست خودمون به لجن نکشیم 

زندگیتو بکن 

خداروشکر که میگذره 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعدا هم در برنامه زندگی پس اززندگی چندین نفر از کسانی که تا دم مرگ رفته بودن کما .... دیده بودند که کسانیکه خودکشی کردن و مردند در عذاب دائمی هستند...تاخداخدایی میکنه تو عذاب خواهی ماند...بعد چه چیزی ارزش داره که خودتو بکشی ...

از کجا آمده ام آمدنم‌ بهر چه بود؟

باید با مشاور صحبت کنی عزیزم لطفا به خودت کمک کنخوش به حالت که هنرمندی توو آرزوهای من زندگی میکنیامی ...

هیچکس نمیتونه برام کاری کنه

من دیگه تموم شدم هیچ امیدی نیست

اخرت؟ همش تو این دنیاست

کجا نوشته شده همش همینجاست 

یه دین با سند و مدرک رو کن منم باهاش بیشتر آشنا بشم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

عزیزدلم،تو الان تکیه گاهت همسرته .

میفهمم مادرت چقدر در حقت بد کرده،اما الان تو یه حالت افسردگی هستی و بخاطر همینم کاراتو نصفه نیمه رها میکنی.

همسرت هم حتما چون در تو روحیه و عشق نمیبینه اینطور شده پس زندگیتو سرشار از عشق کن و با همسرت خوب باش،بذار تکیه گاهت محکم باشه چون نمیتونی به مادرت دل خوش کنی.

یکم که اوضاع روحیت بهتر شد برو دنبال کار مورد علاقت و با انگیزه ادامش بده❤️

دنیا هنوزم قشنگیاشو داره دورت بگردم،خودکشی چاره کار نیست.

کاملا درکت میکنم ،منم مثل تو از زندگیم بریدم ،شوهرم بهم خیانت کرد از درس و دانشگاه و کار همه چی زدم به خاطرش اما چنان بهم بد کرد که تمام حرمتامون شکست منم جایی رو ندارم برگردم ،چکار کنم مجبور شدم زندگیمو تغییر بدم ،زندگیمو شادکنم،خیلییییی زحمت دارم میکشم بگم شاید پنج درصدزندگیم بهتر شده اما میخوام ادامه بدم باید زندگیمو پر از عشق و محبتکنم کمتر عصبانی بشم کمتر جوابو سوال کنم بیشتر بخندم ،آهنگ ورزش همه کمک میکنه

هیچکس نمیتونه برام کاری کنهمن دیگه تموم شدم هیچ امیدی نیست

این فکرا نشونه ی افسردگیه

چرا تموم شدی چرا امیدی نداری؟

دور از شما آدمایی که بیماریهای حاد دارن امیدوارن به زندگی برگردن

ببین اصلا نمیخوام مثال کلیشه ای بزنم ولی خیلیا شرایطشون از شما بدتر بود و نتیجه گرفتن

تنها فرقشون با شما اینه که به خودشون کمک کردن

هر مشکلی یه راه حلی داره درای خوشبختی و شادی رو به روی خودت نبند