من تو ظرف پیرکس درست میکنم و تو فر میپزم اینطوری رنگ تهدیگشو میتونم چک کنم و هر وقت به نظرم خوشرنگ شده بود بر دارم. من اول مرغ که بیشترش ران هست رو با پیاز و آب کم و ادویه میپزم. تقریبا کل آب که به مرغ جذب شد خاموش میکنم. چند قاشق اب مرغ نگه میدارم.
بعدم که ماست و زعفرون و تخم مرغ رو با برنج مخلوط میکنم میریزم کف ظرف بعد یه لایه مرغ و زرشک اضافه میکنم و لایه بعدم برنج و دوباره مرغ و در اخرم برنج اون چند، قاشق آب مرغ رو اضافه میکنم و روشو با فویل میپوشونم.
یکی از نکته هاش اینه که اگه برنجت داغ باشه و بریزی تو تخم مرغ تهدیگ بو میگیره.