2777
2789

من ۲۲ سالمه و تا الان درواقع میشه گفت توی رابطه جدی با هیچ پسری نبودم. یعنی هرکس بهم نزدیک شد و در حد آشنایی جلو پیش رفتیم فهمیدم تایپم نیست و با معیارام متفاوته. و آدمی هستم که نمیتونم بخاطر تنهاییِ خودم یه پسرو پاگیر خودم کنم با اینکه میدونم حسی بهش ندارم. ولی جدیدنا دارم حس میکنم دیگه داره دیر میشه برام. اصلا آدم مناسبِ من وجود داره؟ بنظرتون تا کی برای همچین آدمی صبر کنم الان دقیقا توی نقطه ای از زندگیم که نیاز به پارتنر دارم اما نمیدونم این آدم مناسبمو چطور پیدا کنم توی دانشگاهم کسی رو پیدا نکردم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب نباید انتظار داشته باشی یه شخص همه معیاراتو داشته باشه و بی عیب باشه

این انتظارو ندارم 

ولی انتظار دارم لاقل یه کششی اول رابطه باشه 

یبار با ینفر اون کششو تجربه کردم ولی نشد به دلایلی از اون ببعد دیگه با هیچکس اون حسو نداشتم

[QUOTE=352415244]خب به خودت میرسی؟؟ 

همیشه برام ظاهرم مهم بوده و به خودم میرسم قیافمم نمیگم خوشگل اما معمولیم و پسرای زیادی بهم پیشنهاد دادن

اینطوری بگم که در ظاهر همه میگن بهت میخوره رل فاب داشته باشی😂 

و اینکه دانشجوی پرستاری هم هستم

زیاد خودم تعریف کردم😂

یه بنده خدایی بهم گفت حتمن افاده ای هستی، باید بگم افاده ای نیستم واقعا ، و برداشت آدمای اطرافم ازم یه دختر مهربونه و خودمم چون توی سختی بزرگ شدم و پیشرفت کردم کلن آدم سخت گیری نیستم توی وضع مالی و ظاهر 

فقط دنبال آدمیم که کنارش حسم خوب باشه💔

[QUOTE=352415244]خب به خودت میرسی؟؟ همیشه برام ظاهرم مهم بوده و به خودم میرسم قیافمم نمیگم خوشگل اما ...

آخییی😁

پس یجور لوندی کن نسبت بهت جذب شن البته خیلی زیر زیرکی

من پارتنر دارم ولی اگه نداشتم فکر میکنم خیلیارو میتونستم جذب کنم😂