2777
2789

اگه این تاپیک رو میبینی این یه نشونس که بری پیرسینگ بینی بزنی😂 

♦️ اول اینکه بی حسی تزریق میشه به بینیتون که یه خورده درد داره ولی بعدش دیگه هیچی نمیفهمین 

♦️تنها مراقبت بعدش زدن پواد استریل چشمیه و مراقبت خاصی نداره 

♦️حین سوراخ کردن تا حداقل دو ماه بعد نمیتونید پیرسینگ حلقه بندازین چون باعث میشه سوارخ بینیتون بزرگ تر بشه باید حتما نگین باشه 

♦️بعد زدن پیرسینگ اگه محکم به بینیتون دست نزنین دردی حس نمیکنین 

✔️تنها عیبی که داره اینه که اگه پیرسینگتون رو بعد ها بخایید در بیارین سریع سوراخش با چربی پر میشه و برای دوباره گذاشتنش یه خورده اذیت میشین و این همیشه هست حتی ممکنه گاهی یه خورده زخم بشه همین 

✔️ من پارسال تو یه کلینیک پرشکی ۷۰۰ هزار تومن دادم🫡  

در کل خیلی خوشگله من عاشقشم🥹😂 

همین:)

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نخوندم ولی این همه دنگ و فنگ ی فیک بگیری حله

شما فیکشو بزار راحت🤝🏻

این کاربری قبلا دست یکی دیگه بوده و ماله من نیست تاپیک هایی که هست هم ماله اونه بجز دوسه تای آخری✋🏻
بينى آدم بى حس ميكنن حس بدى نيست ؟ حالت خفگى به آدم دست نميده ؟

حالت خفگی که اصلا ولی یکی دو روز اول وقتی دیت میزنی اون حسی که یه چیزی توی گوشتته یکم اذیت میکنه ولی بهد یکی دور اصلا اریت کننده نیست و ادم نمیفهمه

با چی بی حس میکنن دقیقا؟؟

با سرنگ تزریق میکنن به محل پیرسینگ