2821
2789
سلام عزیزم، نگران نباش. همه ی این روزا میگذرهتا می تونی سر خودت و گرم کن تا کمار فکر و خیال کنی. اگه ...

ممنونم که حرفات انقد امید بخش بود .

راستش محل کارم رو نمیتونم تغییر بدم معلمم مدرسه خوبی اطرافم نیست.

اعتماد به نفس بشدت ضعیفی دارم نمیدونم چه کاری کنم تا بالا ببرمش.  نبود اعتماد به نفس باعث میشه حس بی ارزشی بکنم. حس کنم حرفا و قضاوت های دیگران واقعین و من بی ارزشم و این آزارم میده

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
ممنونم که حرفات انقد امید بخش بود .راستش محل کارم رو نمیتونم تغییر بدم معلمم مدرسه خوبی اطرافم نیست. ...

اگه نمیتونی محل کارت و تغییر بدی، دربرابر حرفاییکه بهت میزنن محکم وایسا. اجازه نده کسی درموردت حرف مفت بزنه. یکی گفتن، ده تا جواب بده تا بشینن سرجاشون. بعدم به هیچ عنوان باهاشون صمیمی نشو. خیلی جدی و درحد کار باهاشون تعامل داشته باش، نه بیشتر.

اگه دوست خوبی داری، ارتباطت و باهاش بیشتر کن. یه تایمی و در روز قرآن بخون، به شدت آرامش بخشه. و اینکه اگه خواستگاری داشتی یا باکسی آشنا شدی، یادت باشه هیچوقت از نامزدی قبلیت به عنوان یه ضعف صحبت نکن. خیلی از دخترا دوست پسر دارن و باهاش رابطه ی کامل هم دارن، ولی چون عقد نبودن، یعنی پاکن؟؟؟؟ و باید موقعیتهای بهتری داشته باشن؟؟؟؟ این دیدگاه جامعه ی ماست متاسفانه، که من و شما باید کمک کنیم تغییر کنه. هرکی به قصد ازدواج اومد جلو خیلی راحت این موصوع رو بهش بگو و وانمود کن اصلا برات مهم نیست اگه نظرش درمورد ازدواج عوض شه. بگو به هرحال یه همچین موصوعی تو زندگی من بوده، هیچ اتفاقی ام بینمون نیفتاده‌ اگه مشکلی نداری بیشتر باهم آشناشیم تا ببینیم اخلاقیاتمون به هم میخوره یا نه؟ اگرهم مشکل داری، شمارو بخیر و مارو به سلامت.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه نمیتونی محل کارت و تغییر بدی، دربرابر حرفاییکه بهت میزنن محکم وایسا. اجازه نده کسی درموردت حرف م ...

چقد نیاز داشتم به این حرفا ممنون عزیزم

توکل به خدا . امیدوارم از این امتحان سخت سربلند بیرون بیام 

چقد نیاز داشتم به این حرفا ممنون عزیزمتوکل به خدا . امیدوارم از این امتحان سخت سربلند بیرون بیام

خواهش میکنم عزیزم

راستی اینم یادم رفت بگم اگه با کسی آشنا شدی، نذار سریع به ازدواج برسه. اول باهاش معاشرت کن، خوب بشناسش. من سه سال دوستیم و با همسرم کش دادم. تو این سه سال بارها قهر کردم، دعوا کردم، کات کردم...گفتم بذار اگه میخواد بره الان بره. چون من فرصت دوباره اشتباه کردن و نداشتم. خانوادش با ازدواجمون مخالف بودن، گفتم اوکی من ایرادی ندارم، اکه خانوادت این موصوع رو ایراد می دونن همون بهتر این ازدواج سر نگیره. رفت با هر بدبختی ای بود خانوادش و راصی کرد. درواقع هرچی بیشتر پسش میزدم، بیشتر میومد سمتم.  اینارو گفتم که حواست و جمع کنی. طرف مقابلت و قبل ازدواج همه جوره بسنج بعد ازدواج کن. 

انشالا خوشبخت و موفق باشی🌹💝

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

خواهش میکنم عزیزمراستی اینم یادم رفت بگم اگه با کسی آشنا شدی، نذار سریع به ازدواج برسه. اول باهاش مع ...

ممنون عزیزم امیدوارم یه روزی منم خوشبخت بشم به آرزوم برسم 🥺