2821
2789

بله. بلافاصله اسمش و از شناسنامم درآوردم. یک سال بعدهم باهمسرم آشنا شدم. دو سه سال دوست بودیم و بعدم ازدواج کردیم. الانم دوتا بچه داریم😅

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چقدر خوب خواستگار سنتیم داشتین؟

بله، ولی چون با قبلی بصورت سنتی آشنا شدم، دیگه نمیخواستم ریسک کنم. همسرمم هفته اول آشناییمون ازم خواستگاری کرد، خودم طولش دادم. نمیخواستم یکبار دیکه اشتباه کنم. کلی باهاش رفتم و اومدم و همه جوره سنجیدمش. ماهایی که یه بار شکست خوردیم، تو انتخاب بعدیمون باید خیلی حواسمون و‌جمع کنیم.

یه نکته ی کلیدی ام بهت بگم، اعتماد به نفست و درمقابل جنس مخالف بالاببر. تا میتونی به خودت بها بده و برای خودت ارزش قائل شو. از خواسته هات نگذر... این مورد طلاقتم نقطه ضعف ندون تا درنظر طرف مقابلتم بزرگ جلوه نکنه.

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

بله، ولی چون با قبلی بصورت سنتی آشنا شدم، دیگه نمیخواستم ریسک کنم. همسرمم هفته اول آشناییمون ازم خوا ...

خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من اعتماد به نفسم اومده زیر صفر خودمم اهل دوستی و اینا نیستم دلم میخواد سنتی ازدواج کنم ولی ایندفعه با دقت و حواس جمع

ولی همش فکر میکنم یه نقص حساب میشه طلاقم و هیچ پسری حاضر نیست جلو بیاد😔

خیلی ممنون از راهنماییتون ولی من اعتماد به نفسم اومده زیر صفر خودمم اهل دوستی و اینا نیستم دلم میخوا ...

میفهمم، منم مثل تو بودم. تازه من ۱۵ سال پیش جدا شدم. اونموقع طلاق خیلی کمتر از الان قابل هضم بود. مخصوصا تو طایفه ی ما که اصلا طلاق وجود نداشت. درواقع من اولین نفر بودم...

حس بدی داشتم، اعتماد به نفسم و ازدست داده بودم. اگه شاغل نبودم، فکر و‌خیال نابودم میکرد. ولی خوب که فک کردم دیدم علت اصلی شکستم همین اعتماد به نفس پایینم بود، و بها دادن زیاد به طرف مقابلم. این بار روشم و عوض کردم. به خودم می رسیدم، اعتماد به نفسم و بالا بردم، پسرهارو دست کم میگرفتم، خیلی رُک ایراداشون و بهشون میگفتم. از اینکه پس زده بشم، ترسی نداشتم و اصلا برام مهم نبود. فقط کاری و انجام می داذم که خودم دلم می خواست. جالبه که اتفاقا خیلی بیشتر جذبم می شدن و جالبتر اینکه تعداد خواستگارام بیشتر از زمان قبل از جداییم بود. 

میفهمم، منم مثل تو بودم. تازه من ۱۵ سال پیش جدا شدم. اونموقع طلاق خیلی کمتر از الان قابل هضم بود. مخ ...

وای منم دقیقا همینم انقدر اعتماد به نفسم پایین بود و فقط و فقط بهش بهای بیخود دادم دور برش داشت فکر کرد حتما من مشکل دارم 

ازش متنفرم 

الانم فقط فکر ایندم اذیتم میکنه

وای منم دقیقا همینم انقدر اعتماد به نفسم پایین بود و فقط و فقط بهش بهای بیخود دادم دور برش داشت فکر ...

فقط رو اعتماد به نفست کار کن، به خودت برس و خودت و دوست داشته باش. همین

میفهمم، منم مثل تو بودم. تازه من ۱۵ سال پیش جدا شدم. اونموقع طلاق خیلی کمتر از الان قابل هضم بود. مخ ...

سلام عزیزم خوشحالم که بعد طلاقتون خوشبخت شدین

راستش منم چند ماه عقد بودم و همسرم منو نخواست وطلاق گرفتیم. اصلا حالم خوب نیست حس میکنم دنیا به آخر رسیده. همکارام به شدت سمی هستن و تیکه میندازن. فکر آینده عذابم میده نمیدونم چیکار کنم. حس میکنم دیگه همه چی تموم شد برام. لطفا اگر تجربه ای دارید در اختیارم بزارین

دل نشکونید. چون خرده هاش، خوشحال ترین لحظه هاتون رو زخمی می‌کنه
سلام عزیزم خوشحالم که بعد طلاقتون خوشبخت شدینراستش منم چند ماه عقد بودم و همسرم منو نخواست وطلاق گرف ...

سلام عزیزم، نگران نباش. همه ی این روزا میگذره

تا می تونی سر خودت و گرم کن تا کمار فکر و خیال کنی. اگه محیط کارت سمی هستش، کارت و عوض کن. هیچ چیز مهمتر از آرامشت نیست. آه و نفرین نکن، اونیکه اینکارو کرده قطعا تقاصش و پس میده اصلا شک نکن. ولی نفرین قلبت و سیاه میکنه...سعی کن تمام تمرکزت و بذاری روی شاد کردن خودت و موفقیت خودت. مثلا من یه دوره با دوستم کلاس رقص میرفتم. یا باشگاه میرفتم، خیلی حالم و خوب میکرد. یا مثلا گاهی بادوستام بیرون میرفتم. به خودم میرسیدم. به هیچ عنوان جلوی دیگران از طلاقت باحالت ناراحتی و ضعف صحبت نکن. تو هرجور رفتار کنی و فکر کنی، رو دیگرانم همون تاثیر و میذاری.‌ هرکسم چیزی پرسید بگو یه نامزدی ساده بود که به تفاهم نرسیدیم، فقط شناسنامم کثیف شد که پاکش کردم. همین.

عزیزم طرف میره با ۲ تا بچه برمیگرده، اینجوری نا امید نیست. تو هم نباید نا امید باشی. زندگی کن ولی قوی و با اعتمادبه نفس. آدمایی که اعتماد به نفس دارن، همه رو جذب خودشون میکنن حتی اگه هزار تا ایراد داشته باشن. اینکه ایرادی نیست، یه انتخاب اشتباه بوده و بس.