2777
2789
عنوان

کسی هست اندازه من از شوهرش متنفر باشه😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 16335 بازدید | 362 پست

چرا مگ چیکار کرده ک انقدر سرد شدی

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم از مجازی فاصله بگیرید خوب میشیدعزیزان

من به مجازی پناه بردم از شر شوهرم از غصه و ناراحتی که یادم بره

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

شوهر و زن یعنی شریک زندگی 

ادم ازدواج میکنه ک ارامش داشته باشه ، پیشرفت کنه 

شما اگر غیراین میبینی جدا شو 

منطقی نیست موندن در جایی ک نمیخوان تو رو 

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

منم خسته م،  بخدا انگار از جنگ برگشتم،  داغونم تیکه تیکه ام اصلا،  خواهرم گف داریم میریم سفر اگه بیام دنبالت میای گفتم اره اره اره  وسایل جمع کردم وسط های راه بش مسیج دادم دارم میرم گفت بسلامت،  حتی دوست دارم گوشی خاموش کنم مسیج شو نبینم 

دست کبودم اسکرین لاک گوشیمه،  این کبودی ها رفت ولی نمیدونم دلم ازش زده شده 

چرا مگ چیکار کرده ک انقدر سرد شدی

بالا گفتم نگا

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم
همسرم و خونوادش برا عروس خیلی محدود گرن و همسرم خیلی بیشتر همراه این تفکر چرت هست مثلا من حق ندارم ...

الهییییییییی ، چقدر درکت میکنم عزیزم 

خدا خودش به قلبت آرامش بده الهی

منم خسته م، بخدا انگار از جنگ برگشتم، داغونم تیکه تیکه ام اصلا، خواهرم گف داریم میریم سفر اگه بیا ...

😞😞😞 مال من از اونم بدتره من زندانی م کلفتم برده جنسیم

من به مجازی پناه بردم از شر شوهرم از غصه و ناراحتی که یادم بره

حق داری عزیزم حق داری

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰