2777
2789

مادر بزرگم برای همشون خصوصا داییام تا خرخره پول داد همشون دکتر مهندسن همشون دوسه تا خونه دارن باغ و.....

الان که افتاده شده داییام گفتن به ما ربطی نداره ما نمیبریمش دکتر 

خالمم پزشکه قبلا میبردش الان میگه شوهرم مخالفه نمیتونم زندگیمو تلخ کنم

به مادرم گفتم بیا منو تو ببریمش 

پدرم کلی بد و بیراه و دعوا کرد مادرم گفت عیب نداره باهم میبریمش

الان که نوبت دکترش نزدیک شده میگه خودت ببرش من خونه دوستام مهمونی دعوتم نمیام 

حالا نوبت دکترس کجاست ی شهر دیگه ی دختر تنها

همه شون تطق میکنن این ببر اون ببر

ی سریاشونم میگن ما میخوایم مادرمون بمیره تو چیکاره ای

ی میرزن که برای همه زحمت کشید همه میگن وظیفش بوده هیچ کس تا دکتر نمیبرتش 

دور بریام دو دستن ی سری مثل داییام و پدرم مبگن پیره ولش کنین دکتر نمیخواد ببرینش

ی سریا مثل مادرم و خالم میگن ببرش ولی ما نمیام زندگیمون تلخ میشه اذیت میشم کار داریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره برسین بهشولی ایکاش فکر این روزارو هم‌میکرد

فکر این روزاش جیکار کنه هنوز کلی باع ک زمین داره بچه هاش هرکدوم سه تا خونه دارن میگن بگو میخوای باغتو به کی بدی تا همون ببرتت دکتر

خونت مال کیه تو بانک چقدر پول داری‌ و...

چه بد 😭😭 یادم بابام تا لحظه آخر مادربزرگم برای زنده موندنش تلاش کرد حتی خودش و مامانم غسل و کفنش کردن حتی برای پدربزرگم هم خیلی زحمت کشید کلی دوندگی کرد برای درمانش ولی نشد🖤