2777
2789
عنوان

اه دلم..........😢

276 بازدید | 26 پست

دلم فروش بالا مبخواد مث همیشه انقد مغازه ی شوهرم شلوغ بود که نگو نمیدونم چن وقته انگار خاک مرده پاچیدن هییییچ خبری نیس داریم پولامونو جمع میکنیم برا مغازه ساختن که از اجاره دادن راحت شیم ولی لامصب فروش خییلی بد شده

خانوما ذکری دعایی چیزی سراغ ندارین برا زیاد شدن روزی؟؟؟؟

😭😭😭😭😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

🌼🌸🌺🌼

🌸🌼🌺🌸🌼

🌺🌸🌼

🌼

✨رسیدن به #ثروت و #مال_عظیم

برای رسیدن آسان #رزق و روزی و دست یافتن به #ثروتی_بسیار این دعا را هرروز بخوانید.

یا االلهُ یا االلهُ یا االلهُ،یا رب یا رب یا رب،یا حی یا قَیوم،یا ذَالجلالِ و الإِکرامِ،أَسئَلُک بِاسمک العظیمِ الأَعظَمِ،أَن تَرزقَنی رِزقاً واسعاً  حلالاً طَیباً،بِرَحمتک یا أَرحم الرَّاحمینَ

این دعا از رسول اکرم روایت گردیده

و گفته شده خداوند به قدری به خواننده آن مال عطا میکند که تا ۷نسل بی نیاز گردند

📚کلیات مفاتیح الحاجات.ص87)

طفلک شوهر منم صبح تا شب سرکاره آخر تازه اگه بزور قسطامون در بیاد میگه مقایسه با سالهای پیش خیلی وضع خرابتر شده خدا به هممون کمک کنه  با این مخارج بالا و درآمدهای کم

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
🌼🌸🌺🌼 🌸🌼🌺🌸🌼 🌺🌸🌼 🌼 ✨رسیدن به #ثروت و #مال_عظیم برای رسیدن آسان #رزق و روزی و د ...

عزیزم اینو من داشتم ولی حالا درست بودنش رو نمیدونم ولی زده توی مفاتیح حالا مفاتیح رو نگاه کن صفحه اشو نوشته

عزیزم وضع اقتصادی کشور داغونه.فک نکنم با دعا یا ذکرم درست بشه.خواهر منم لوازم خانگی دارن.چن سال پیش انقد فروششون بالا بود.مغازه اش همیشه پر مشتری بود.الان صب تا غروب مگس می پرونه

طفلک شوهر منم صبح تا شب سرکاره آخر تازه اگه بزور قسطامون در بیاد میگه مقایسه با سالهای پیش خیلی وضع ...

ببین امسال افتضاح افتضاح من تا حالا این وضع و ندیده بودم