2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12295 بازدید | 463 پست
از کجا میدونی اجی گلم صد در صد ینی این یارو راست میگ؟؟پولش بدم ؟؟؟؟

اره میاری 

ولی اینکه به این بنده خدا هزینه بدی یا نه رو من تضمین نمیتونم کنم عزیزدلم چون خدایی نکرده باعث هزینه اضافی نمیخوام بشم برات عزیزم 

بازم با چندتا مشاور دیگه ام صحبت کن

ولی امسال حتماااااااا انتخاب رشته کن حتما

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

مشاور کیست؟؟ یه ادمی که این روزها نونش توی روغنه،! سواد انتخاب رشته و راهنمایی در مورد اینکه توی مسیر کنکور چیو ترمیم بزنی و نزنی ندارند! اونا یه رشته ای خوندند بعد موسسه ها جذبشون کردند.

مشاور از کجا بدونه که شما چی قبول میشید؟

اونا هرچی در مورد رشته ها هم میگند از گوگل میبینند.(فوقش از رشته ی خودش سردربیاره)

هرچی میخواهید عاقلانه طبق الویتتون قرار بدید.

همین

من نمیدونم چرا اینقدر مشاور را بزرگش کردید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدارم اجی من هنوز ته قلبم ب خدا ایمان دارم اسم امام رضا میشه گریه میکنم نمیدونم چرا اینکارو میکنه ...

انشالا که این بار جوابتو میده🤲🏻🤲🏻

امیدت به خودش باشه🥺

الهی فدات شممنم ب این محرومیت و کنار رفتن سیوی ها یکم امید دارم چون طرف پزشکی میخواد میگفت امسال میز ...

قربونت بشم

بخدا امید داشته باش ایناها توی فامیل ما یکی پارسال ۹۰۰شده بود میخواست انتخاب رشته کنه الان رفت کنار و....

چقد دیگ اینطوری هست تازه هرچی رتبها بالاتر میره تعداد سیویا بیشتر میشه بیشار کنار میرن

امیدت به خدا باشه بهترین ها رو برات میخوام دختر 💖🫂

بخند   
به نظرت ۱۵ هزار منطقه دو پیرا روزانه میاره

اره بابااا

من میگما همه رشته تاپا و اکثر سیویا رفتن کنار بعلاوه خیلیا واسه محرومیت دیگ انتخاب رشته نمیکنن

امیدت به خدا باشه و موفق باشیی💖🫂💋

بخند   
ی سوال دیگهالان من تو‌قسمت با آزمون،روزانه و نوبت دومم و غیر مجاز شدم الان ب هیچ عنوان نمیتونم تو ان ...

بخدا در جریان اینا نیستمم خودمم بلد نیستم داداشم واسه انتخاب رشتع میکنه میترسم یچی بگم اشتباهی

توهم از یکی مطمئن بپرس مشاور مدرسه ایی فامیل مطمئنی و....

موفق باشی💝🌱🥰

بخند   
بستگی داره چه پیرایی بخوای ولی یه نظرم آره

فیزیو پرستاری و مامایی و بینایی و اینا

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره بابااامن میگما همه رشته تاپا و اکثر سیویا رفتن کنار بعلاوه خیلیا واسه محرومیت دیگ انتخاب رشته نم ...

مرسی همچنین

ممنون از پاسخگوییت

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم