2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12291 بازدید | 463 پست
تراز معدل تو رو چند دادن امسال ؟؟؟ام اس بوک ب من ۸۲۰۰ داد

۸۸۰۰. ام اس بود ۸۶۰۰ داد بهم.  معدل دقیقم ۱۸.۱۸ هست. عربی۲۰. سلامت ۱۸.۲۵

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین من سال قبل با تراز ۶۹۸۰ و رتبه ۲۶۰۰۰ منطقه ۳ پرستاری آزاد خودگردان زرند اوردم اگه منظورت دولتی ...

به نظرت ۱۵ هزار منطقه دو پیرا دولتی میاره؟

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
عزیزم بشی من ک نمیگم الکی میگی منم خودم زخم خوردم بخدا هیچکس اندازه کنکور امسالیا نمیفهمه چی میگی ام ...

بنظرت الان با این رتبه حق اینو دارم بزنم پرستاری و هوش و عمل روزانه بنطرت ؟؟؟؟

منم ب خاطر همین از خدا ناراحتم کاربریم قبلیم یادته چ خون جگری من خوردم چ تلاشی کردم امسال گفتم دیگ تمومه دیگ قبولم ولی....... رتبه ها از شانس گند من دو برابر شد

....
رهگذررر خواستم بگم خیلی هامون تو شرایط توعیم درکت میکنم🫂🫂🫂امیدوارم بهترین رشته قبول شی

😭😭😭😭😭😭😭 هعی اجی من امسال باید می‌آوردم و میرفتم روح و روانم داغون شدا از بس سرم کوبیدم تو دیوار دیگ ب درد عادت کردم 

امسال باید تموم میشد ولی دیدی چیکار کردن باهامون

....
بنظرت الان با این رتبه حق اینو دارم بزنم پرستاری و هوش و عمل روزانه بنطرت ؟؟؟؟منم ب خاطر همین از خدا ...

ارهههه من میگما الان همه پزشکی و دارو و اینا....رفتن کنار و اکثر سیویا رفتن کنار و خیلیا واسه محرومیت انتخاب رشته نمیکنن ظرفبتا20درصدتا30زیاد شده چقد نا امیدی

بخند   

سلام فاطمه جان 

ببین اینکه بعضی مشاورا گفتن با سوابق برو خیلی خرن

خب این هیچی اصلا بهشون توجه نکن 

ولی اونی که گفته تا رتبه ۳۵ هزارم پیراپزشکی میزنیم یه لحظه یاد اون کانالایی افتادم که به بهونه گرفتن پول از بچه ها مثلا میگن رتبه ۵۰ هزار یا ۶۰ هزار فلان رشته خوب رو اورده (در حالی که الکیه و فقط برا پول گرفتنه)

اول همه به خودت اعتماد کن 

من بودم میدیدم کدوم مشاور منطقی میگه و پول آنچنان هنگفتی نمیخواد بعد که انتخاب رشتم رو بهم گف طبق چیزی که خودم فکر میکنم اینطوری میچیدم

از خوشبینانه ترین حالت بچین تا بدبینانه ترین حالت

اول پیراپزشکی دولتی کرمان رو بزن

دوم پیراپزشکی دولتی شهرای نزدیک کرمان

سوم پیراپزشکی دولتی شهرستانای کوچیک

چهارم پیراپزشکی ازاد کرمان 

پنجم پیراپزشکی آزاد شهرای نزدیک کرمان

و در بدبینانه ترین حالتم ازاد شهرستانا رو بزن که خیالت راحت باشه

من خودم انتخاب رشته کردم پارسال چون نمیتونستم به هیچ مشاوری اعتماد کنم 

نمیدونم دولتی ها رو بزنم یا ن اخه دیگ محروم میشم اگ روزانه بشه و نرم و خانوادم نمیزارن نمیدونم کاش م ...

به نظرم اون رشته‌ای که مطمئنی بیاری میری رو فقط بزن

و اون دانشگاه و شهرهای که به طور قطعی اگه بیاری میری رو بزن

بقیه رو نزن

که خب اگه آوردی میری اگه نیاوردی هم محروم نشی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
ارهههه من میگما الان همه پزشکی و دارو و اینا....رفتن کنار و اکثر سیویا رفتن کنار و خیلیا واسه محرومی ...

اخه مشاورای کنکور بهم میگن بزن سوابق 😐😂🥲💔

ناامیدم کردن ی سری هم خیلی جو میدن میگن صد در صد قبولت میکنیم نشد آتیش بزن ما رو نمیدونم اعتماد کنم بهشون یا ن 

هنوز انتخاب نکردم با کی انتخاب دشته کنم گل تو آدم خوبی سراغ داری؟

....