2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12296 بازدید | 463 پست
من ک با ترازم میزنم گل اجی گلم میگم چرا رتبه ها اشتباه تروخدا میگی منم امیدوار شم یاور کن دیگ حتی مش ...

بخاطر این میگم که خیلیا که رفته بودن دانشگاه طمع کردن از دوباره کنکور بدن به امید اینکه شاید رشته بهتر بیارن و اینکه تراز سیوی های پارسال هم بودن رتبه ها خیلی رفت بالا 

الان چون محدودیت از دانشگاه برگشته خیلیا انتخاب رشته نمیکنن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخاطر این میگم که خیلیا که رفته بودن دانشگاه طمع کردن از دوباره کنکور بدن به امید اینکه شاید رشته به ...

حتی خودمم با وجود محرومیت ترسیدم روزانه های راه دور بزنم میگم تگ بزنم نرم محرومم باورت میشه اینکارو کردن ی خورده گند تراز سیو. کمتر کنن و کسی واقعا میخواد بره بره دانشگاه 

....

اگه اشتباه نکنم کاربر رهگذر هستی درسته ؟ ببین تو انتخاب رشته ات رو بکن . نوبت بهمن هم بزن . شهریه پرداز و آزاد هم اگه در توانت هست بزن . ایشالله یه چیزی میشه . کاری از دست من و تو بیش از این بر نمیاد 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

عآها منطقه ۱ ترازت چند بود ؟؟؟؟؟من ۷۷۰۰ بودم منطقه ۲ شدم این منطقه ۱ فوریت پزشکی قطعی میاری رتبه کسو ...

فوریت نمیرم گفتم که کاردرمانی میخوام پرستاری ازادم فقط تهران و کرج که بعید میدونم بیارم 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
ده هزار میدشم ولی شدم ۲۵ هزار 😭🥲تازه سقف تراز اومده پایین امسال تراز کم دادن معدلم ۱۸ تراز سوابق ن ...

عزیزم بشی من ک نمیگم الکی میگی منم خودم زخم خوردم بخدا هیچکس اندازه کنکور امسالیا نمیفهمه چی میگی 

امسال همه بچهارو بدبخت کردن ولی خب رشته تاپا رفتن کنار خیلی از سیوی ها و اینیایی ک میخاستن الکی انتخاب رشته کننم رفتن نترس ایشالا ی پیرا خوب دولتی میاری 

بخند   
مجازی سنجش انتخاب رشته ۱۳۰ باید پول بدی

💔💔اخیی من تازه تاپیک زدم ک حتی پول نمیخان بدن برا انتخاب رشتم چ برسه برم الکی مجازی

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|