2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12304 بازدید | 463 پست
والا درباره این دورشته اطلاعی ندارم ولی کل پیرا هارو میاری شنوایی سنجی و بینایی سنجیم تو انتخابات بذ ...

به هرکی میگم میگه نمیاری منم انتخاب میکنم ولی اللن دارم میخونم 

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔
اسی این چیا رو گفته میاری ؟

انتخاب رشته مجازی سنجش با ۲۵ هزار بدون حباب حتی گفته رادیولوژی هم نیاری با احتمال خیلی کم 

اینا میگن پیرا صد در صد قبولت میکنیم 😐

ی عده هم میگن هیچ خری نمیشی سوابق بزن گیج شدم والا

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت چی میارم فدات شم🥺🥺؟؟؟

هرچی میتونی بزن 

اول رشته هایی با احتمال کم قبولی 

مثلا پیراهای رزوانه

پرستاری هوشبری اتاق عمل علوم ازمایشگاهی مامایی 

همه رو بزن به پذیرش بومی منطقه ای استانی کشوریششم دقت کن 

بعد ازاد و پردیس و غیر انتفاعی 

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
همه‌میگن آزاد قطعا میاری پرستاریاین یکی گفت پرستاری روزانه احتمال خیلی خیلی کم مامایی روزانه احتمال ...

نمیدونم من به هرکی میگم میگه نمیاری حالا انتخاب میکنم اگه نشدم میمونم

به هرکی میگم میگه نمیاری منم انتخاب میکنم ولی اللن دارم میخونم

۲۱ هزار که خیلی خوبه 

منطقه چندی؟؟؟

مگه میشه نیاری 

انقد ظرفیت زیاد کردن خوابگاه ندارن خیلیا امسال😂

اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن من اومدم برای چندلحظه از زندگی فارغشم نه اینکه باشما بحث کنم .. ممنون 🙏
هرچی میتونی بزن اول رشته هایی با احتمال کم قبولی مثلا پیراهای رزوانهپرستاری هوشبری اتاق عمل علوم ازم ...

مشاورما انتخاب رشته میگیرم گل خودم حوصله و دل و دماغ هیچی ندارم با ذوق انتخاب کنم هعی

....
۲۱ هزار که خیلی خوبه منطقه چندی؟؟؟مگه میشه نیاری انقد ظرفیت زیاد کردن خوابگاه ندارن خیلیا امسال😂

منطقه یک دوباره دارم میخونم 

خودم فیزیو میخواستم ولی با کارددرمانی هم اوکیم تا پزستاری هم مشکل ندارم ولی مامایی و بهداشت نمیزنم دیگه نهایت میمونم نمیدونم والا پاک دیوونه شدم 

البته اگه قبول شم شهر دیگه هم میرم مثل سمنان و زنجان 

منطقه یک دوباره دارم میخونم خودم فیزیو میخواستم ولی با کارددرمانی هم اوکیم تا پزستاری هم مشکل ندارم ...

عآها منطقه ۱ ترازت چند بود ؟؟؟؟؟

من ۷۷۰۰ بودم منطقه ۲ شدم این 

منطقه ۱ فوریت پزشکی قطعی میاری 

رتبه کسوریت رو لطفا بگو بگم پرستاری آزاد میتونی یا ن 

پرستاری آزاد تا ۸۰ هزار کشوری هم رفتن 

....
من پارسال ترازم7950شد رتبم15000منطقه2 و امسال رتبم یک ونیم برابر چیزی ک فک کردم شد کاش انتخاب رشته ن ...

ده هزار میدشم ولی شدم ۲۵ هزار 😭🥲

تازه سقف تراز اومده پایین امسال تراز کم دادن معدلم ۱۸ تراز سوابق نگا ۷۹۰۰ دادنارسال همین معدل ۸۵۰۰ بود ترازش 

هعی خدا 

الان بهم میگن سوابق بزن گریا نکنم کافر نشم 

....