2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12326 بازدید | 463 پست
رهگذر میدونم چه استرسی داری میکشی چه تلاشایی کردی منم مثل تو این روزارو گذروندم برات از ته دلم میخوا ...

دیدی خدا چیکار کرد باهام 

تراز منو نگا کن رتبه امم نگا کن خدایی این حقم یود😔؟؟

....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب متاسفانه پرستاری آزاد مدرکش مثل روزانه معتبر نیس و رسمی تو بیمارستان نمیشه کار کرد

چرا چیزی ک نمی دونی رو می گی 

بهترین بیمارستان های این کشور پرستاری آزاد رسمی شده 

امتحان دارن تو امتحان هم مدرک مهمه نه آزاد و دولتی 

من خودم سابقه پشت کنکور بودن دارم خودم کم از کنکور ضربه روحی نخوردم امیدوارم قبول بشی از دست کنکور ر ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 فقط میتونم بگم من حقم این نبود خواهر

....
یکی تو روستامون هس پرستاری آزاد ۸ سال سابقه کار الان بیکاره ن اینکه اخراجش کرده باشنا چون یکی از دول ...

من اکثر پرستارایی که میشناسم سرکارن ازاد خوندن 

شاید داستان چیز دیگه ای باشه

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
اره اره همینجور بگو تا خدا بیشتر از این بزنتت زمین چرا اینجوری ؟معلم زیستمون ۲۷ سالشه آرزو پزشکی داش ...

من با ترازممممم امسال پیراپزشکی ها رو روزانه میاوردم 

ولی ۲۵ هزار حقم نبود ب همون خدا قسم حقم نبود 

همیشه منو زمین زده تا ۲۴ سال سن بزار بزنه بالاتر از سیاهی زنگی میست

....
دیدی خدا چیکار کرد باهام تراز منو نگا کن رتبه امم نگا کن خدایی این حقم یود😔؟؟

تو مثل خودم سمجی تا به اونی که میخوای نرسی بیخیال نمیشی باید به حق خودت برسی ، امیدوارم امسال این موضوع برات به خوبی و خوشی تموم شه

الان تراز مهم تره چون رتبه های همه چندبرابر اونی شده که فکرشو میکردن حتما پیش کسی که تجربه داره انتخاب رشته کن

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)
بابا تقصیر تو نیست امسال کلا رتبه ها خیلی داغون شده

اما همون سالی ک تراز پن خورد ب پیراپزشکی ها یهو خدا رتبه ها رو دو برابر و گندش کرد 

خوشحال بودم میگفتم قبول میشم ولی دیدی چحوری نابود شدم 

....
ن متاسفانه از خودم چیزی ندارم مال خانوادمه برای من گرفتن حقی براش ندارم از طرف خودم شاید خانوادم نزا ...

اگه دست خودتن بفروش بهشون نگو که فروختی همه شهریه رو هم یجا نمیخواد بدی ولی دقیق نمیدونم چقدرشو موقع انتخاب واحد باید بدی

یا قرص بگیر خواهری کسی اگه داری یه وسیله ای چیزی داری بفروش 

نمیتونی از الان تا زمان اعلام نتایج بری جایی مشغول شی؟

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰

وایییییییی آفرین خیلی خوبهههه ۲۵ هزار

پیشرفت کردی

دخترررررر میشه به خدا قبووولی

حتی اگه یه درصدم نشه ته دلم یه حسی گفت خواستی بخونی پزشکی میاری

وای قلبم خیلی خوشحال شدم🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍

من با ترازممممم امسال پیراپزشکی ها رو روزانه میاوردم ولی ۲۵ هزار حقم نبود ب همون خدا قسم حقم نبود هم ...

متاسفانه حق با مشاورت هست 

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 
چرا چیزی ک نمی دونی رو می گی بهترین بیمارستان های این کشور پرستاری آزاد رسمی شده امتحان دارن تو امتح ...

یکی تو روستامون پرستاری آزاد خوند با ۸ سال سابقه کار الان بیکاره 

اخراجش نکردنا ، چون یکی از دولتی ها اومد سر جاش 

حالا شایدم مشکل از چیز دیگه ای بوده باشه نمیدونم

تو مثل خودم سمجی تا به اونی که میخوای نرسی بیخیال نمیشی باید به حق خودت برسی ، امیدوارم امسال این مو ...

ابجی خب تراکم زیاده برخاطر تراز سیوی ها جمعیت دو برابر شده رتبه ها دو برابر شده .مگ اینک اون سیوی های بی سرف انتخاب رشته نکنن نمیدونم 😭

....