2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12326 بازدید | 463 پست
۳۵ هزار پیرای ازادم نمیشه مگر با سهمیهباشه شما امید واهی بده پس فردا مردود شد بخوره تو ذوقش

۳۵ هزار پیرا میده 😐😐😐 چرا میگی نمیده مث اون مشاور بهم گفت بزن سوابق برو اقیانوس بخون 

۳۵ هزار مامایی آزاد قبول 

....

این افتضاح رتبه بخاطر تراز سیوی های پارسال بود که حتی واسه فانش ک هم بود اومدن کنکور ثبت نام کردن ب اونام رتبه دادن همه میگن حالت خوشبینانه قبول میشید ولی من حس میکنم از بدبینانه هم بدتر میشه اگر اونا انتخاب رشته کنن و رشته بهتر بیارن چرا بمونن رشته قبلشون دیگه دانشگاه پر میشه

در تلاش برای آدم بهتری بودن🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا ایشون که ۲۵ هزار آوردن حتما میشه ‌....ته دل هیچکی نباید خالی کرد ولی من چند تا مشاور سوال کردم ...

مشاوره آنلاین انتخاب رشته مناسب سراغ ندارید؟

https://abzarek.ir/service-p/msg/2325033 بد ترین مکالمه..+کسی دیگه تو فکرته ؟تو زندگیته؟—اره. 💔

نمیدونم دولتی ها رو بزنم یا ن اخه دیگ محروم میشم اگ روزانه بشه و نرم و خانوادم نمیزارن نمیدونم کاش م ...

چرا نمیزارن؟؟؟به حرفشون گوش نده توروخدا خودتو بدبخت نکن قراز نیس هر چی پدر ومادر میگن درست باشه

همه روزانه هارو بزن

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود...🥰
😔😔😔😔😔😔😔😔 من ترازم ۷۷۰۰ بود پارسال رتبه ۱۷ هطار اینا شدن قبول شدن چرا خدا گند زد بهم و اینقدر ...

عزیزم❤️ اینهمه غصه نخور واقعا کنکور آنقدر ارزش نداره حالتو خراب کنی 

قشنگ با چشم باز انتخاب رشته کن اگه میبینی خانوادت شرایطشو دارن آزاد بزن 

من اینو نگفتم که ناامیدت کنم چون خودمم شرایطه تو رو کامل درک میکنم اون موقع که انتخاب رشته میکردم کسی واقعا نبود راهنماییم کنه که حالا یه دانشگاه بهتر قبول شم 

من نمی‌فهمم 

عزیزم بیشتر از ۱۰۰ تا کد رشته میتونی بزنی 

سه تا پیرایی که دوست داری رو دانشگاه های شهرت و شهرایی که میتونی بری رو بزن بعدم رشته های دیگه که احتمال قبولیت توس بالاتره مثل زیست مولکولی و .... درصورتی که اگه قبول بشی میری بزن نمیری نزن که محروم نشی 

اصلا لازم نیست بازیچه مشاورا بشی که

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
چرا نمیزارن؟؟؟به حرفشون گوش نده توروخدا خودتو بدبخت نکن قراز نیس هر چی پدر ومادر میگن درست باشههمه ر ...

همه جا رو میزنم محرومیت هم ک زدن تو سر امسالی ها 

خدایا شکرت

آبجی بنظرت ممکنه خیلی ها بترسن محروم بشن انتخاب رشته نکنن یا نزنن جایی رو ک نمیرن؟؟؟؟

....
۳۵ هزار پیرا میده 😐😐😐 چرا میگی نمیده مث اون مشاور بهم گفت بزن سوابق برو اقیانوس بخون ۳۵ هزار ماما ...

باشه شما بزن قبول شو موفق باشی

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.