2777
2789
عنوان

نگا کنین مشاورای کنکور بهم چی میگم عکس چت میزارم الان😭

| مشاهده متن کامل بحث + 12316 بازدید | 463 پست
نمیدونم دولتی ها رو بزنم یا ن اخه دیگ محروم میشم اگ روزانه بشه و نرم و خانوادم نمیزارن نمیدونم کاش م ...

من اخلاق خانوادت رو نمیدونم ولی بنظرم حداقل مال استان خودت و استان های نزدیک رو بزن حیفه ترازت خوبه وقتی قبول شی شاید بزارن

بعد تو همزمان آزاد رو هم میزنی دیگه نزاشتن میری آزاد 

ی چیزی بگم واقعا ب تراز تو خوب رتبه داد

چون دوستم با تراز ۸۲۰۰ شد ۱۹ هزار منطقه ۲

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونم احمقهکی به رتبه ۲۵ هزار میره با سوابق انتخاب رشته میکنه 😐😐😐😐😐😐😐 ببین اون اونطوری بهت گفت ...

گفت بزن دامداری تهران قبول میشی بلاکش کردم گفتم کثافت مگ ب دانشگاه هست رشته میخوام آینده داشته باشه 

....
خانم شما اطلاعات نداری چرا اینطوری یک نفر ناامید می‌کنی ایشون گفتن ۳۵ هزار پیرا میشه اورد ولی دولتی ...

۳۵ هزار پیرای ازادم نمیشه مگر با سهمیه

باشه شما امید واهی بده پس فردا مردود شد بخوره تو ذوقش

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

امسال هیچ گوهی نمیشم ن خدایا شکرت زدی توی دهنم و حقم خوردی 🙂😭مرسی اینقدد خون ب جیگرم میکنی خدایا م ...

شهریه پرداز و دولتی بزن شاید بخاطر محرومیت و.... قبول شی

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

اقا یه سوال اگه شهریه پرداز و ازادارو انتخاب کنیم دیگه نمیتونیم با سوابق هارم انتخاب کنیم؟

چرا میتونی. 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌. 

خب راست گفتن این رشته ها مثل زیست شناسی دولتی میاری ولییی اصلا روی پیراپزشکیا مثل پرستاری اینا حساب ...

😔😔😔😔😔😔😔😔 من ترازم ۷۷۰۰ بود پارسال رتبه ۱۷ هطار اینا شدن قبول شدن 

چرا خدا گند زد بهم و اینقدر رتبه ام بد شد از خدا متنفرم متنفر نابودم کرد 

من شهریه پریتاری آزاد چجوری جور کنم .

همه میگن تلاش کنی قبولی منو هر بار خدا ی جوری چزوند

....
۳۵ هزار پیرای ازادم نمیشه مگر با سهمیهباشه شما امید واهی بده پس فردا مردود شد بخوره تو ذوقش

حالا ایشون که ۲۵ هزار آوردن حتما میشه ‌....ته دل هیچکی نباید خالی کرد ولی من چند تا مشاور سوال کردم و دیده بودم طرف با ۳۳ هزار آزاد آورد ...و دیدم که درست بود .

شهریه پرداز و دولتی بزن شاید بخاطر محرومیت و.... قبول شی

تف ب وطن و کشورم هر کی میخواد گزارش بزنه بزنه مهم نیس من چیزی برای از دست دادن ندارم 

اما هم از خدا متنفرم هم از کشورم 

واقعا حق من رتبه ۲۵ هزار بود 😄 ،؟! 

....
ی چیزی بگم واقعا ب تراز تو خوب رتبه دادچون دوستم با تراز ۸۲۰۰ شد ۱۹ هزار منطقه ۲

همه همینطور هست.  همه ناراضی ان ب جز یه عده کم.  در حد تراز ۷۸۰۰ پارسال بهش داده.  برا همه همینه در حد تراز ۴۰۰ تا کمتر پارسال رتبه داده

رهگذر جان عزیزم امسال واقعا هیچی معلوم نیست میخان چیکار کنن شما همون انتخابای سنجش زده برات هم بزن ۱۵۰ تا کد رشته میتونی بزنی شهریه پرداز ها رو هم بزن 

آزاد هارو هم بزن پیرا اون خودش دفترچه جداگونه داره

انشالله میاری 

تف ب وطن و کشورم هر کی میخواد گزارش بزنه بزنه مهم نیس من چیزی برای از دست دادن ندارم اما هم از خدا م ...

نه واقعا.  بیشتریا ناراضی ان از رتبه شون

تف ب کنکور مگ من کم کاری کردم میگین پشت کنکور ب ولله ترازم خوب بود ب قرآن بوو ب ولله می‌خورد ب پیراپ ...

واقعا امسال خیلی بده

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست